Kent Haberleri

Euro bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Elinde euro olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Mayıs ayındaki politika faizi için 25 baz puanlık artış yapmaya hazırlanırken gözler euro kuruna çevrildi. Euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Elinde euro olanlar acil bakın! Karar öncesi gözler euro kuruna çevrildi

Avrupa Merkez Bankası politika faiz kararını 4 Mayıs'ta açıklayacak. Karar öncesi gözler euro kuruna çevrildi. Yatırımcılar euro ne olur, euro yükselir mi, düşer mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Euro bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Elinde euro olanlar acil bakın!

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) geçtiğimiz 6 toplantıda da faizleri 50'şer baz puan artırmıştı. ECB Mayıs ayında politika faizini 25 baz puan artırma sinyalleri verse de karar henüz netleşmedi. ECB üyeleri bu son düzlükte daha küçük adımlarla ilerlemenin daha güvenli olacağını değenlendiriyor.
Peki euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne olur? Euro ne kadar olacak? 25 Nisan 2023 euro/TL kuru.

EURO NE KADAR OLACAK? EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar euro ne olacak, euro yükselecek mi, düşecek mi? sorularının yanıtlaırnı merak ediyor. Para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara euro ile ilgili uyarılarda bulundu. İlk olarak yatırımcıların dolar mı euro mu? sorusuna yanıt olarak İslam Memiş ''Ben olsam euro alırdım''diyerek yanıt verirken, Euro kurunda yükselişler beklediğini açıkladı. Memiş orta ve uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacağını ve yaz aylarında euro'nun 1,15'e kadar yükselebileceğini öngördü.

Uzman Memiş dolar ile ilgili de şu ifadeleri kullandı: "Yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmadığı anlaşılmış olacak" diyerek, birikimlerin euroda daha fazla değer kazanabileceğini söyledi. 

25 Nisan Salı, bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç TL? 25 Nisan 2023 euro/TL kuru.

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL BUGÜN KAÇ LİRA? EURO NE KADAR OLDU 25 NİSAN 2023?

25 Nisan 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru güne düşüşle başladı. Euro 22,372 TL'den alınıp 22,487 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,102 bandında hareket ediyor.

Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 25 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin