Kent Haberleri

Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?

Canlı euro alış ve satış fiyatları, yatırımcılar ve Euro almayı düşünenler tarafından merak ederken ''Euro ne kadar, canlı alış-satış fiyatları kaç TL? sorularını araştırıyor. Peki Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL? Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro/TL alış satış fiyatı kaç lira oldu? Euro bugün kaç TL? 9 Şubat 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kuru fiyatları merak edilerek canlı alış-satış fiyatlarını öğrenmek isteyenler tarafından ''euro ne kadar, Euro canlı alış-satış fiyatları kaç TL?'' sorularının yanıtları arama motorlarında aratılıyor.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro/TL alış satış fiyatı kaç lira oldu? Euro bugün kaç TL? 9 Şubat 2023 euro/TL kuru...

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? EURO/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI 9 ŞUBAT 2023!

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro bugün güne yükselişle başladı. Euro/TL kuru alış fiyatı 20,52 lira, satış fiyatı ise 20,59 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0786 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 19,05 lira, satış fiyatı ise 19,09 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Euro/TL kuru bugün gün içinde yükselişe geçti. Bugün euro/TL kuru güne 20,46 lira, satış fiyatı 20,53 lira seviyesinden başladı. Euro dolar paritesi sabah saatlerinde 1,074 bandında hareket etti.

 

AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANI LAGARDE AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyona karşı ECB'nin faizleri istikrarlı bir şekilde artırma patikasına devam edeceğini söyleyerek, "Henüz işimizin bitmediğini biliyoruz." dedi.

Lagarde, ECB Yönetim Konseyi Toplantısı'nın "tarihi" faiz artırımından sonra Frankfurt'ta düzenlenen basın toplantısında kritik değerlendirmelerde bulundu.

Lagarde, konuşmasına başlamadan önce, 1 Ocak'ta Avro Bölgesi'ne katılan 20. ülke olan Hırvatistan'ı kutladı. ECB Yönetim Konseyi'nin bankanın üç temel politika faizini 50 baz puan artırdığını hatırlatan Lagarde, bunun enflasyon oranını orta vadeli hedef olan yüzde 2'ye indirmeyi hedeflediğinin altını çizdi.

Yüksek enflasyonun harcamaları ve üretimi azalttığını açıklayan Lagarde, tedarik zincirindeki dar boğazların kademeli olarak gevşediğini ve ekonominin beklenenden daha dirençli kalarak gelecek çeyreklerde toparlanacağını belirtti.

Dolar euro, borsa altın!.. Ocak ayında yatırımcısına en fazla kazandıran hangisi oldu?

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak