Ekonomi

Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 16 Aralık 2022 euro/TL kuru

Dün Avrupa Merkez Bankası baz puanlık faiz artışı sonrası euro yukarı yönlü hareket ederek 20 TL sınırına kadar yükseldi. Güne 19,99 Liradan başlayan euro bugün ne kadar oldu?  Euro/TL kaç lira? 16 Aralık 2022 euro/TL kuru... Haftanın son işlem gününe ise 19,99 TL'den başlayan euro gün içinde değer kaybederek düştü

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra euro/TL kuru yükselişe geçti. Haftanın son işlem gününe ise 19,99 TL'den başlayan euro gün içinde değer kaybederek düştü. Peki Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 16 Aralık 2022 euro/TL kuru...

EURO DOLAR PARİTESİ 6 AYIN ZİRVESİNE ULAŞTI!

Euro/dolar paritesinin Fed faiz kararından sonra yükselmeye başladı. Fed faiz kararı sonrası euro kısa bir süre sonra 1,0696 ile son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Fed beklendiği gibi faiz artırım hızını yavaşlatmış olsa da Jerome Powell'in konuşması, şahin unsurlar içerdi. Euro dolar paritesi bugün de 1,062 seviyesinde değerleniyor. 

EURO BÖLGESİNDE ENFLASYON GERİLEDİ!

Euro Bölgesi ekonomisine ilişkin kasım ayı enflasyon rakamları bugün açıklandı. Buna göre kasım ayında yıllık bazda tüketici fiyatları yüzde 10.1 oranında açıklandı. Piyasalarda beklenti tüketici fiyatlarının yüzde 10 seviyesinde açıklanması yönündeydi. 

Bir önceki ay yıllık tüketici fiyatları yüzde 10.6 olarak açıklanmıştı. Böylelikle yıllık enflasyon aşağı yönlü düşüş kaydetti.

Peki euro bu gelişmelerden nasıl etkilendi? Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 16 Aralık 2022 euro/TL kuru...

EURO/TL NE KADAR? 16 ARALIK 2022 EURO KAÇ LİRA?

Son dakika döviz piyasası yatırımcılar ve döviz alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Milyonlarca kişi ''euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç TL oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Euro/TL bugün alış fiyatı19,89 lira, satış fiyatı ise 19,93 liradan kpanışı yaptı. Euro dolar paritesi ise 1,062 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru ise 18,74 liradan alınıp, 18,75 liradan satılıyor.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın!

Avupa Merkez Bankası üstüne basa basa açıkladı! Euro 6 saat sonra resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın!

14 Aralık 2022 euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru