28 / 04 / 2024

Euro City Kurtköy daire fiyatları!

Euro City Kurtköy daire fiyatları!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Euro City Evleri Euroil İnşaat tarafından Kurtköy'de konumlandırılıyor. Euro City Kurtköy daire fiyatları bilgisine göre daireler minimum 110 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Aralık 2014 yılında geçekleşecek...



Euroil İnşat girişimi ile Anadolu Yakası Kurtköy'de yaşama geçirilen Euro City Evleri 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Kurtköy Euro City Evlerinde tapular hemen teslim ediliyor.


Euro City Kurtköy daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 110 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks tipinde tasarlandı.


10 katlı 5 blok olarak yükselen Euro City Evlerinde konutların alanları minimum 44 metrekareden başlıyor. Euro City Kurtköy daire fiyatları şöyle:


Euro City Kurtköy daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 110 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 155 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor.


Euro City ödeme planı:

Kurtköy Euro City Evlerinde daire sahibi olmak için konut bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşin olarak veriliyor. Kalan yüzde 75'lik tutar ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendiriliyor.


Euro City Kurtköy teslim tarihi: 

Euro City projesinin sosyal imkanları arasında otopark, uydu, asansör, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik ve çocuk parkı gibi alanlarda mevcut. Projede daire teslimleri Aralık 2014 yılında gerçekleşecek.


Euro City iletişim:

Telefon:  444 36 02

Web: www.euroil.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön