Kent Haberleri

Euro fiyatı yükseliyor! Yastık altı kabardıkça kabarıyor! Sadece 1 euronuz bile varsa acele edin

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Euro yükselmeye devam ederken yatırımcıların yastık altındaki euroları değer kazanmaya başladı. Euro almak isteyenler ve yatırımcılar güncel euro kurunu yakından takip ediyor. Peki bugün euro/TL ne kadar? Euro kuru yükselişe geçerken yatırımcıların yastık altındaki euroları değer kazanmaya başladı

Dolar endeksinin düşüşe geçmesi ile euro değer kazanmaya başladı. Euro kuru yükselişe geçerken yatırımcıların yastık altındaki euroları değer kazanmaya başladı. Euro, ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti.

Açıklanan rakamlar, beklentilerin altında gelmesi ile dolar değer kaybetmeye başladı. Doların değer kaybetmesi euro kurunu rekora götürdü ve euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro TL kuru bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru bugün kaç lira? İşte son dakika euro kuru...

EURO YÜKSELİYOR

Euro kuru dün 19,50 TL sınırına kadar dayandı. Euro dün 19,48 TL seviyesine kadar yükselişe geçerken bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.

Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 19,43 lira, satış fiyatı ise 19,42 seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise bugün 1,0371 seviyesinde değerleniyor.

EURO NEDEN YÜKSELDİ? 

Euro kurunun yılbaşından bu yana TL karşısındaki yükselişi yüzde 30 oldu. Peki euro neden yükseldi? 

Euro/TL kuru dolar kuru karşısında değer kaybederken, geçtiğimiz hafta açıklanan ABD enflasyon verileri doların değer kaybetmesine neden oldu. Dolardaki değer kayıpları euronun tekrar güçlenerek yükselişe geçmesini sağladı.

Fed, enflasyon düşene kadar faiz artırımlarına devam edeceğini her toplantısında belirtmişti. Açıklanan son enfşasyon verileri, planı tamamen değiştirdi. Verilerin beklenilenden daha düşük gelmesi ile dolar değer kaybederek euro yükselişe geçti. 

Peki bugün euro ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kuru ne kadar oldu? İşte 16 Kasım 2022 euro/TL kuru...

EURO KURU BUGÜN NE KADAR? 16 KASIM 2022 EURO/TL KURU

Euro kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor.

Euro/TL kuru 16 Kasım 2022 Çarşamba günü yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 19,37 lira, satış fiyatı ise 19,45 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0386 bandında hareket ediyor.

Euro Bölgesi'nde ekonomik büyüme beklendiği gibi gerçekleşti!

19,50 TL sınırına dayanan euro kuru tozu dumana kattı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun