28 / 04 / 2024

Euro gözünü açtı! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Euro gözünü açtı! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Euro/dolar paritesi Aralık 2002 yılından itibaren en düşük seviyeyi gördükten sonra bugün yükselişe geçti. Euro bugün tekrar yükselişe geçerken döviz kurlarını yakından takip edenler tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte euro kurunda son dakika gelişmeleri...



Milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler döviz kurlarını yakından takip ediyor.  Euro/dolar paritesi Aralık 2002 yılından bu yana en düşük seviyeyi gördü. Avrupa’nın ortak para birimi Euro, dolar karşısında yüzde 0,8 değer kaybederek Aralık 2002 yılından beri ilk kez 1,02’nin altına indi. Euro, dolar karşısında değer kaybederken bugün yükselişe geçti. Euro güne 17,65 TL bandında başlarken gün sonunda 17,73 TL seviyesine yükseldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön