Ekonomi

Euro gücünü yeniden topluyor! İşte 16 Eylül 2022 Euro kuru!

Euro'su olanlar ve Euro almak isteyenler Euro kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro düştü mü? İşte 16 Eylül 2022 Euro kuru...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Avrupa Merkez Bankası geçen hafta perşembe günü pek çok kişi tarafından merakla beklenen faiz kararını duyurmuş ve duyurulan karardan sonra Euro, diğer para birimleri karşısında da değer görmüştü

Euro'ya yatırım yapan vatandaşlar, Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Avrupa Merkez Bankası geçen hafta perşembe günü pek çok kişi tarafından merakla beklenen faiz kararını duyurmuş ve duyurulan karardan sonra Euro, diğer para birimleri karşısında da değer görmüştü.

Söz konusu bu karardan sonra önemli açıklamalar yapan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, enflasyonda yakın bir zaman içerisinde bir artış beklediklerini bu nedenle de önden faiz artışlarının bir şekilde süreceğini kaydetti. Söz konusu bu kritik değerlendirmeler de euronun seyrinin yukarı yönlü olacağının sinyallerini vermişti.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde yapmış olduğu açıklamada faiz artışlarının süreceğini belirtti. Yapılan bu konuşmalar ve gelişmelerden sonra da euro kuru da arttı.

Peki Euro kurunda son durum ne? ? İşte 16 Eylül 2022 Euro kuru...

EURO'DA SON DURUM 16 EYLÜL 2022

Yatırımcılar tarafından son derece merak edilen ve araştırılan Euro kuru 2022 yılında dolar karşısında yüzde 12'lik bir değer kaybetti ve geriledi. Euro dolar paritesi 0, 98 seviyesine kadar düşmüşken perşembe günü açıklanan faiz kararının hemen arkasından euro gücünü yeniden geri topladı ve 1 seviyesinin üzerine çıkarak 1,01 seviyelerine kadar çıktı.

EURO DÜN NE KADAR?

Euro kurunun dün alış fiyatı 18,27 lira, satış fiyatı da 18,36 lira seviyelerindeydi.

EURO BUGÜN NE KADAR? 16 EYLÜL 2022 EURO KURU

Euro kurunun bugün alış fiyatı 18,32 lira, satış fiyatı da 18,42 lira seviyelerinde.

Dolar kurunda son dakika! Dolar bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru!

Altın fiyatlarında büyük düşüş! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları 16 Eylül 2022...

Euro’da son dakika! Yükselmeye devam ediyor! 15 Eylül 2022 Euro kuru