Kent Haberleri

''Euro kurunda daha fiyatlanmamış bir alan var'' diyen uzmanlardan çarpıcı yorum geldi! Euro ne kadar olacak? 

Euro, son zamanlarda dolar karşısında oldukça güçlendi. Euro dolar paritesi 1,037 olurken euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Peki euro/TL kuru ne kadar olacak? Uzmanlardan son dakika çarpıcı açıklama geldi... Uzmanlar ''Euroda daha fiyatlanmamış bir alan var'' diyerek euroda yükselişlerin olacağına yönelik sinyaller verdi

Euro kurunun dolar karşısındaki yükselişini değerlendiren uzmanlardan son dakika çarpıcı açıklama geldi. Uzmanlar ''Euroda daha fiyatlanmamış bir alan var'' diyerek euroda yükselişlerin olacağına yönelik sinyaller verdi. Peki euro ne kadar olacak? Euro kaç lira olacak? İşte son dakika euro kuru gelişmeler...

EURODA FİYATLANMAMIŞ ALAN VAR!

Sardis Research Danışmanlık Kurucusu Evren Kırıkoğlu ABD’nin faiz artırımlarına çok erken başladığını dile getirdi. Euro için ise euro kurunda daha fiyatlanacak alan olduğunu belirtti.

Kırıkoğlu, “ABD enflasyon oranı zirveyi gördü artık geriliyor. Avrupa’da ise daha zirve görülmedi. Fed faiz artırımlarına çok erken başladı ama yüzde 5 seviyesine yükseltecekler. 1 yıl sonrasına baktığımızda ise Avrupa Merkez Bankası faizi yüzde 3 seviyesinin çok üzerine çıkartabilir. Piyasa bunu algılamaya başladı. Dolayısıyla euro kurunda daha fiyatlanmamış bir alan var” dedi. 

Kırıkoğlu, euro dolar paritedeki artışın ihracatçılar için olumlu olsa da emtia fiyatları da yükseldiği için burada çok ufak farklar olacağını kaydetti.

Peki euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? Eureo bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru kaç TL? İşte son dakika Euro kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? EURO/TL KAÇ LİRA? 16 KASIM 2022 EURO KURU

Euro dolar paritesi, bugün 1,037 seviyesinde değerleniyor. Euro/TL alış fiyatı 19,35 lira, satış fiyatı 19,43 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,30 yükselişe geçti.

Euro kuru güne  alış fiyatı 19,37 lira, satış fiyatı ise 19,45 lira seviyesinde başladı. Euro dolar paritesi ise 1,0386  seviyesinden değerlendi. 

EURO BÖLGESİ BEKLENTİLER DEHİLİNDE BÜYÜDÜ

Euro Bölgesi ekonomisine yönelik büyüme rakamı belli oldu. Buna göre ekonomi 2022 yılı 3. çeyrekte yüzde 0.2 oranında büyüdü.

Piyasalarda beklenti de büyümenin yüzde 0.2 oranında gelemesi yönündeydi. 2022 yılının 1. çeyrek döneminde büyüme yüzde 0,6 ve 2. çeyrekte büyüme yüzde 0,8 olarak açıklanmıştı.

İstihdam edilen kişi sayısı yılın 3. çeyreğinde hem Euro Bölgesi’nde hem de Avrupa Birliği'nde  yüzde 0,2 oranında arttı.

Euro fiyatı yükseliyor! Yastık altı kabardıkça kabarıyor! Sadece 1 euronuz bile varsa acele edin

Euro Bölgesi'nde ekonomik büyüme beklendiği gibi gerçekleşti!

19,50 TL sınırına dayanan euro kuru tozu dumana kattı! Euro kurunda son dakika gelişmesi