Kent Haberleri

Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022

Euro haftanın son işlem gününe düşüşle başlarken, gün içinde değer kazanarak yükselişe geçti. Peki euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? İşte  Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022. Euro dolar paritesi güne 0,97 seviyesinde başalrken gün içinde yükselen euro dolar paritesi ile euro değer kazandı

Euro/TL kuru son dakika gelişmeler yurt içi ve yuıt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Euro dolar paritesi güne 0,97 seviyesinde başalrken gün içinde yükselen euro dolar paritesi ile euro değer kazandı. Peki euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? İşte  Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022.

EURO DOLAR PARİTESİ YÜKSELDİ!

4 Kasım 2022 euro dolar paritesi güne 0,97 seivyesinden başladı. Euro dolar karşısında değer kaybetmeye başlamıştı ki, gün içinde dolar endeksinin düşmesi ile yükselişe geçerek 0,99 seviyesine kadar çıktı.

Dolar endeksi ise güne 111 seviyesinde işlem görürken gün içinde düşüşe geçerken aşağı yönlü seyir izledi ve 110 sınırına dayandı.

EURO NE KADAR OLDU? SERBEST PİYASADA EURO KAÇ LİRA? 4 KASIM 2022 EURO KURU

Euro kuru Kapalıçarşı'daki alış satış fiyatı merak ediliyor. Euro/TL alış fiyatı 18,42 lira, satış fiyatı ise 18,50  TL seviyesinden işlem görüyor.

EURO BÖLGESİNDE ÜFE YÜZDE 41,9 ARTTI

Euro Bölgesi'nde ÜFE, enerji fiyatlarındaki yükselişlerle eylül ayında yıllık bazda yüzde 41,9 yükselişe geçti.

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi'nin eylül ayı Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verilerini yayımladı. Buna göre, AB'de ÜFE, eylül ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 1,5, 2021 yılının eylül ayına kıyasla da yüzde 41,4 arttı.

Euro Bölgesi'nde de ÜFE, eylül ayında aylık yüzde 1,6, yıllık da yüzde 41,9 yükseldi. Piyasa beklentileri ÜFE'nin yıllık yüzde 42 artacağı yönündeydi. 

Bu dönemde Euro Bölgesi'nde yıllık bazda üretici fiyatları enerji sektöründe yüzde 108,2 ve ara mallarda da yüzde 19 artış kaydetti.

AB ülkeleri arasında ÜFE, eylül ayında yıllık bazda en fazla yüzde 78,2 ile Bulgaristan'da, yüzde 67,5 ile Macaristan'da ve yüzde 62,9 ile Romanya'da artış gösterdi. Yıllık ÜFE, İtalya'da yüzde 53, Almanya'da yüzde 46,9, İspanya'da yüzde 35,6 ve Fransa'da yüzde 28,5 olarak kayıt altına alındı.

Kriz çıktı! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede eurosu olanlar çabuk koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Elinde euro olanlar görmedim duymadım demeyin! Bakın 1 euro bugün bu kadar oldu

Avrupa Merkez bankası açıkladı! Kenardaki eurolarımızı hemen bozduralım mı? Net yanıt geldi