Kent Haberleri

Euro tam bu kadar olacak! Herkes doları konuşuyordu ama asıl hamle eurodan gelecek! Yatırımcılar gözlerine inanamayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz kurlarında son dkaika gelişmeler yakından takip ediliyor. Tüm gözler dolara çevrilmişken, son dakika euro ile ilgilş hamle geldi. Yatırımcılar gözlerine inanamayacak!Euro tam bu kadar olacak!   Milyonlarca yatırımcı özellikle dolar kuru üzerinde yoğunlaşırken son dakika hamlesi eurodan geldi

Seçimlere sayılı günler kala yatırımcıların gözü kulağı döviz kurlarında. Milyonlarca yatırımcı özellikle dolar kuru üzerinde yoğunlaşırken son dakika hamlesi eurodan geldi. Euro için öyle bir açıklama geldi ki euro yatırımcıları gözlerine inanamayacak. 

EURO YORUM SON DAKİKA...

Euro dolar karşısında üstülüğünü korumaya devam ediyor. Euro dolar paritesi 1,0959 bandında hareket ederken dün 1,10 seviyesine kadar geldi.  Euro yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Yatırımcılar ise euronun ne kadar olacağını merak ediyor.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusu yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten son dakika euro tahmini geldi.

Memiş yatırımcılara seslenerek, ''euro alın, yükselecek'' açıklamasında bulundu. Memiş konuyu şu şekilde özetledi dolar mı alalım euro mu sorusune net bir şekilde ''euro alın'' diyerek cevap verdi. Doları hiç bir zaman yatırım aracı olarak görmediğini belirten Memiş, euronun sene sonunda yükselişe geçeceğini açıkladı.

Euro için sene sonunda  rekor tahminde bulundu. İslam Memiş, euronun sene sonunda euro kurunun 30 TL olacağını belirtti.

Bugün euro/TL ne kadar? Euro kaç lira? Euor kaç lira oldu? 9 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? 9 MAYIS 2023 EURO/TL KURU

9 Mayıs 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru salı gününe yukarı yönlü başladı. Euro/tl kuru şu dakikalarda 22,30 liradan alınıp, 22,45 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0950 bandında hareket ediyor.

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!