Kent Haberleri

Euro tam tamına böyle olacak! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 1 eurosu bile olanlar görmedim duymadım demeyin

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca kişinin odağında kalmaya devam ediyor. Vatandaşlar euronun ne kadar olacağını merak derken uzman isim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işın Çelebi euronun nasıl olacağının üstüne basa basa açıkladı. Dr

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işın Çelebi, Türkiye konomisine yönelik değerlendirmeler yaparken euro kurunun yönünün nasıl olacağını açıkladı. 1 eurosu bile olanlar görmedim duymadım demeyin...
 

EURO TAM TAMINA BÖYLE OLACAK!

Euronun yönünün nasıl olacağını merak eden yatırımcılar, için Işın Çelebi'den açıklama geldi. Rusya ve Ukrayna savaşının da devam edeceği tahmininde bulunan Işın Çelebi, “Dijitalleşme, silah endüstrisinin de gelişmesine neden oldu. Önümüzdeki yılda bölgesel savaşların kolay kolay biteceğini düşünmüyorum” dedi. Çelebi te yandan Euronun değer kazanmaya devam ettiğini, bunun da Avrupa’nın ihracatında zorlanacağı anlamına geldiğini anlattı.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI!

Geçtiğimiz hafta piyasaların merkala beklediği Avrupa Merkez Bankası /ECB) faiz kararı belli oldu. Avrupa Merkez Bnakası (ECB) tarafından yapılan açıklamaya göre refinansman operasyon faiz oranı yüzde 2'den yüzde 2,50'ye çıkarıldı.

ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) geçen hafta faiz artırımına gitti ve artırımların devam edeceğine yönelik açıklamalarda bulundular. Bu hafta karar açıklayacak olan ve uzun süredir gevşek para politikasını sürdüren Japonya Merkez Bankası'nın (BOJ) dahi politika değişikliğine gideceği yönünde beklentiler oluştu. 

 

EURO KURUNDA SON DURUM!

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL alış fiyatı bugün 19,89 lira, satış fiyatı ise 19,94 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar kuru 18,76 liradan liradan işlem görüyor. 

EURO DOLAR PARTİESİ BUGÜN NE KADAR?

Güne 1,0591 ile başlayan euro dolar paritesi saat 09:03 itibarıyla yüzde 0,14 artışla 1,0608 seviyesinden işlem gördü. Dün en düşük 1,0595, en yüksek 1,0663 seviyelerini gören Euro/dolar, günü 1,0597 seviyesinde kapattı. Euro/dolar, 21.11.2022 tarihinde 1,0223 ile son bir ayın en düşük, 15.12.2022 tarihinde ise 1,0736 ile son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Elinde Euro olanlar aman dikkat! Euro'nun yönü resmen belli oldu! Hemen bakın!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak!