Kent Haberleri

Euro tarihi rekorunu yeniledi!

Euro/TL kuru geçtiğimiz günlerde ulaştığı 21,050 TL seviyesindeki tarihi rekorunu yenileyerek, 21,0531 ile yeni rekora imza attı. Euro şu anda da yukarı yönlü hareket ediyor. Euro ve dolar kuru ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro ve dolar kuru ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar yatay seyrine devam ederken euro rekorunun yeniledi.

EURO KURUNDA TARİHİ REKOR!

Ekonomi yönetiminin, iki senedir Türk Lirası'nın tarihi değer kaybını önlemek için yeni "önlemler" geliştirmesi hala sonuç vermezken, milli para birimi günden güne erirken döviz kurlarından ise yeni rekor haberleri gelmeye devam ediyor.

2023 yılının başından beri birçok kez tarihi rekorunu yenileyen euro, bugün de bir kez daha rekor tazeledi. Euro/TL, geçtiğimiz günlerde 21,0509 TL seviyesindeki tarihi rekorunu aşarak 21,0531 TL ile şimdiye kadar gördüğü en yüksek seviyeye ulaşmış oldu. 


DOLAR BUGÜN NE KADAR? 4 NİSAN DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR KAÇ TL?

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro rekordan rekora koşarken doların ne kadar olduğu merak ediliyor.

Birkaç haftadır 19 TL'nin üzerinde işlem gören dolar/TL de bugün 19,2280 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,1963 TL seviyesinden yapmıştı.

Dolar endeksi bugün 101,597 bandında hareket ediyor.  Dolar endeksi bugün yüzde 0,20 düşüşe geçti. Euro dolar paritesi ise 1,0920 bandında işlem görüyor.

PETROL FİYATLARI ARTTI!

Dün St. Louis Fed Başkanı James Bullard, özel bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.  Petrol fiyatlarındaki artışın enflasyonu düşürme işini şimdilik daha da zor bir hale getirdiği söylenerek bu durumun uzun süreli etkisinin olup olmayacağının henüz bilinemeyeceği kaydedildi.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek toplantıda yüzde 58 ihtimale 25 baz puan faiz artıracağı öngörülürken, son gelişmelerin ardından para piyasalarında bu adımın Banka'nın son faiz artışı olacağı tahmin ediliyor.

Bugün yurt içinde reel efektif döviz kuru, yurt dışında ise Avro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), ABD'de fabrika siparişleri ve dayanıklı mal siparişleri başta olmak üzere veri gündeminin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 101,5'in destek, 103 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net cevap geldi! Rakam verildi! Bunu yapan çok pişman olacak

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi