Ekonomi

''Euro yükselecek'' diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz oranlarını piyasa beklentisinin üzerinde artırması durumunda euronun yükseleceğini söyledi. İşte son dakika euro kuru gelişmesi... MUFG Bank Analisti Lee Hardman, ''euro yükselecek''diyerek euro yatırımcılarını heyecanladırdı

Euro kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden milyonmlarca yatırımcı ''euro ne olur, euro ne kadar olacak, euro yükselecek mi?'' sorularının araştırıyor. MUFG Bank Analisti Lee Hardman, ''euro yükselecek''diyerek euro yatırımcılarını heyecanladırdı. İşte son dakika euro gelişmesi...

EURO YÜKSELECEK!

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Hardman: "Euro Bölgesi ekonomileri kış döneminde beklenenden daha iyi iş çıkarıyor gibi görünüyor. Ekonomilerde keskin bir yavaşlama olmazsa Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarını halihazırda beklenenden daha öteye taşımak konusunda baskı altında olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Rabobank Stratejisti Jane Foley de euro için iyimserliğin kısa vadede devam edebileceğini söyledi. 

Jane Foley :"Enerji Avrupa'nın ekonomik görünümüne yönelik ciddi bir risk olmaya devam ediyor" diye konuştu.

Öte yandan, Avrupa Birliği'nin gelecek kış için hazırlık yapmaya başlaması ile birlikte enerji fiyatlarının yükselmeye başlamasının euroyu baskı altına alacağını da değerlendirmesine ekledi. 

Foley, euro/dolar paritesi için şubat ayı için  beklentisini 1,09 olarak belirtirken, 3 ayda 1,06 seviyesine gerileyeceğini öngörüyor.

Peki bugün euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? Euro/TL ne kadar? Euro/TL kaç lira? 24 Ocak 2023 euro/TL kuru.

EURO/TL KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ 24 OCAK 2023

24 Ocak salı günü euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar ''euro bugün ne kadar? Bugün euro/TL kaç lira? Euro kaç lira oldu, Euro kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Euro/TL kuru saat 17:20 itibariyle  20,66 liradan alınıp, 20,71 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi an itibariyle 1,085 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru ise 19,04 liradan alınıp, 19,070 liradan satılıyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,03 yükselişle 101,955 bandında hareket ediyor. 

Avrupa Merkez Bankası başkanları resmen açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 8 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün

Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş büyük felaketi açıkladı! Koşun hemen bakın

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın