Kent Haberleri

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alalım mı? sorusuna yanıt hemen İslam Memiş'ten geldi

Güne yükselişle başlayan euro bugün açılışta 21,54 TL seviyesinden işlem gördü. Yatırımcılar ise euronun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olacak yükselecek mi, düşecek mi? 14 Nisan 2023 euro/TL kuru. Bugün euro güne  düşüşle başlarken dün euro/TL kuru 21,393 TL'den kapanışı yaptı

Euro/TL kuru son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün euro güne  düşüşle başlarken dün euro/TL kuru 21,393 TL'den kapanışı yaptı. Yatırımcılar euroya yatırım yapalım mı? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne kadar oalcak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş resmen açıkladı. İşte merak edilenler.

EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜEŞCEK Mİ?

Euro yükselecek mşi düşecek mi? Euroya yatırım yapalım mı? sorusunun yanıtı merak edilip araştırılıyor. 

Altı ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar/TL kurunda ilerleyen günlerde yapılacak  seçimin etkisiyle baskılanmanın devam etmesi bekleniyor. Haziran ayı itibariyle baskılamanın etkilemeyeceği euro fiyatları ise yükselecek.

 

İslam Memiş, doları hiç bir zaman yatırım aracı olarak görmediğini ifade ederken, euronun yükselişe geçeceğini açıkladı. Mmeiş euronun 30 TL'ye kadar çıkacağını açıkladı.

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar? 12 Nisan 2023 euro/TL kuru.

 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KURU BUGÜN KAÇ LİRA? 12 NİSAN 2023 EURO/TL KAÇ LİRA?

20 Mart 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler 'euro bugün ne kadar, euro kaç lira, euro kaç TL?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 21,43 TL, satış fiyatı ise 20,49 TL'den İşlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0920 bandında değerleniyor.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolar 20 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası duyurdu! Elinde dolar olanlar hemen baksın