Kent Haberleri

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! İşte euro bu kadar olacak

Euro geçtiğimiz hafta rekor seviyesi olan 19 TL'yi geçerek rekora imza attı. Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ederken milyonlarca kişi ''euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtı araştırıyor. İki dev banka euro kurunun ne kadar olacağını resmen açıkladı. Euro almak isteyenler ve yatırımcılar euro kurunun ne olacağını merak ediyor

Euro dolar karşısında bugün de yükselmeye devam ediyor. Euro almak isteyenler ve yatırımcılar euro kurunun ne olacağını merak ediyor. Hızla yükselen euro kuru için euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırırken son dakika net yanıt dev bankalardan geldi. İşte euro kuru bu kadar olacak...

EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Son dakika euro kuru milyonlarca kişi tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Euro kuru, son günlerde rekor yükselişler kaydederken yatırımcılar euro kurunun ne olacağını merak ediyor. Euro yükselecek mi, düşecek mi sorusunun yanıtı ise iki dev bankadan geldi. 

 

Euro dolar paritesi kritik seviye olan 1,03'e kadar yükseldi. Barclays ve Deutsche Bank, ABD'de enflasyonun yavaşladığını ve iş gücü piyasasının zayıfladığını belirterek, büyüyen kanıtlar dikkate alındığında ABD dolarının euro karşısında 2022 yılı için en üst noktasını gördüğünü değerlendirdiklerini bildirdiler.

Deutsche Bank tarafından yayınlanan rapora göre, euronun bu yılın sonunda 1,05 ABD doları seviyesine toparlanması bekleiyor. Bu toparlanmanın gelecek yıl da devam edeceği öngörülüyor.

 

2023 yılının sonuna euro dolar paritesinin  1,10 seviyesinin üzerine yükseleceği tahmi ediliyor. Deutsche Bank, bu seviyeye jeopolitik ortamda büyük bir değişiklik olmadan da ulaşabileceğini belirtti. Banka, 2022 sonu için euro dolar tahminini 0,97'den 1,03'e revize etti.

Peki bugün euro dolar paritesi yükseldi mi, düştü mü? Euro ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? Euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç lira? İşte 18 Kasım 2022 euro kuru...

EURO/TL KURU BUGÜN NE KADAR? 18 KASIM 2022

18 Kasım 2022 piyasaların son günü olan cuma günü  euro kurundaki son durum araştırılıyor. Euro/TL kuru bugün alış fiyatı  19,35 TL, satış fiyatı 19,43 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0382 seviyesinde hareket ediyor. Dolar endeksi bugün 106 seviyesinde değerleniyor.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euronun yönü resmen belli oldu! Uzmanlar açıkladı! Yastık altında euro saklayanlar çabuk bakın