Kent Haberleri

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Rakam verildi! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro kurunun yönünü merak ediyor. Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Rakam verildi! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor

20 Ocak Cuma günü euro/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. Geçtiğimiz haftalarda 20,25 lira seviyesi iel rekor kıran euro yükselmeye devam ediyor. ,

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Rakam verildi! Elinde euro olanlar hemen baksın!

EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Stratejistler, değerleme açısından euro’nun "değerinin altında" olduğunu söyledi.

Euro dolar paritesi fiyatındaki son yükseliş, tabloyu daha dengeli hale getirmiş olsa da euro’nun bu yıl denge noktasına doğru ilerlemeye başladığını düşünüyor.

Ayrıca stratejistler, 1,09 seviyesini euro dolar paritesi için bir "dönüm noktası" olacağını söyledi.

Stratejistler euronun yönü için şu ifadeleri kullandı: "Euro dolar paritesi 1,09 seviyelere ulaşarak bu çizgiyi tekrar test edecek ve potansiyel olarak daha düşük bir düzeltme için bir pivot noktası görevi görecek. Muhtemelen 1,12’lere yükselmeden önce 1,05'e doğru bir düzeltme olacak." 

EURO/TL KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafında araştırılıyor. Euro/TL kuru bugün güne yukarı yönlü başladı. Euro alıp satmak isteyenler güncel euro kurunu  yakından takip ediyor.

Bugün euro dolar paritesi 1,0844 seviyesindend eğerleniyor. Euro/TL kuru bugün 20,61 liradan alınıp, 20,69 liradan satılıyor.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından yayımlanan para politikası toplantı takvimi sonrasında faiz kararının tarihi belli oldu. Buna göre; ECB, bu yılın ilk toplantısını 2 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Lane Financial faiz kararı ile ilgili; "Faizleri daha fazla artırmamız gerekiyor." dedi.

Lane "Faizleri geçen sene daha normal seviyelere getirmemiz gerektiğinin oldukça açık olduğunu söyleyebilirdik ve şimdi faizleri kısıtlayıcı düzeylere getirmemiz gerektiğini söylüyoruz." diye konuştu.

Doların 10 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Doları olan hemen baksın

Altın tozu dumana kattı! Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 canlı altın fiyatları