Kent Haberleri

Euro yükselecek mi? Elinde euro olanların merak ettiği sorunun net yanıtı şimdi açıklandı! Euro bu kadar olacak

Rekora imza atan euro kurunun ne kadar olacağı elinde euro/TL olanlar tarafından yakından merak ediliyor. Euro yükselecek mi? sorusunun yanıtı ise şimdi geldi. İşte euro/TL kuru bu kadar olacak... Euro yeni haftaya düşüşle başladı, euro dolar paritesi bugün 1,02 seviyesine geriledi

Euro, geçtiğimiz hafta dolar endeksinin değer kaybetmesi ile dolar kuru karşısında değer kazanmaya başladı. Euro yeni haftaya düşüşle başladı, euro dolar paritesi bugün 1,02 seviyesine geriledi. Geçtiğimiz hafta euro dolar paritesi 1,03 bandında hareket ediyordu. Elinde euro olanlar euro yükselecek mi? sorusunu merak ederken, net yanıt şimdi geldi. Euro bu kadar olacak...

EURO DOLAR PARİTESİ GERİLEDİ

Euro dolar karşısında yeni haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta 1,03 seviyesinde hareket ederken bu hafta 1,02 seviyesinde başladı. Euro kuru aşağı yönlü hareket ediyor. 

EURO KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMELER

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda euro ne kadar? Euro yükseldi mi, düştü mü? Euro kaç lira? Euro/TL kaç llira oldu? sorusu yanıt arıyor. Euro geçtiğimiz haftalarda rekor seviye olan 19 TL sınırını geçti. Euro kuru alış fiyatı bugün 19,15 lira, satış fiyatı ise 19,23 lira seviyesinde işlem görüyor.

EURO BU KADAR OLACAK

Son zamanlarda hızla yükselen euro için Barclays ve Deutsche Bank, ABD'de enflasyonun yavaşladığına ve iş gücü piyasasının zayıfladığına dikkat çekerek euronun ne kadar olacağını açıkladı.

Deutsche Bank'ın yayınladığı rapora göre euro dolar paritesinin bu yıl sonunda 1,05 ABD doları seviyesine toparlanması bekleniyor. 

PİYASALARDA BU HAFTA

Bu hafta piyasaların gözü perşembe günü (24 Kasım 2022) Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası para politikası faiz kararına çevrildi. Piyasalar için önemli olan bu karar sonucunda altın ve döviz piyasasının yönü belli olacak. Ekim ayında Merkez Bankası faiz indirimine giderek faiz  oranı 10,5 olmuştu. Bu haftaki kararda da faiz oranının düşmesi bekleniyor.

Dolarla yarışan Euro kurunda son durum! Euro resmen rekora imza attı! Hemen 20 Kasım 2022 Euro kuruna bakın...

Dolara kafa tutan euro için rakam belli oldu! Euro böyle olacak! Gözleriniz yuvalarından fırlayacak

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir! Dövizciye gitmeden hemen bu habere bakın!