Kent Haberleri

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi! Elinde Euro olanlar aman dikkat!

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi...  Elinde Euro olanlar aman dikkat... İşte Euro kurunda son dakika...Söz konusu karardan hemen sonra da euro/TL kuru yükselişe geçerken gözler de euro kuruna çevrildi

Piyasalar tarafından merakla beklenen Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı resmen açıklandı. Söz konusu karardan hemen sonra da euro/TL kuru yükselişe geçerken gözler de euro kuruna çevrildi. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcılar euro kurundaki yükseliş karşısında Euro'nun yükselişine devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki euro yükselecek mi? Euro kuru yükselecek mi?

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi...  Elinde Euro olanlar aman dikkat... İşte Euro kurunda son dakika...

EURO KURU YÜKSELECEK Mİ?

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Finans analisti İslam Memiş, Euro kurunun nereye gideceğini de açıkladı.

İslam Memiş geçtiğimiz konu ile ilgili olarak geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, dolar kurunda herhangi bir gelişmenin olmadığını ve piyasada doların kaç TL'den işlem gördüğünü belirtti.

Yaptığı açıklamada serbest piyasalarda dolar TL kurunun 19.12-15 TL bant aralığında olduğunu söyleyen İslam Memiş, "Euro kuru ekranlarda 20 lira, serbest piyasalarda 20.21 TL-20.27 TL aralığında. Yüksek rakamda kalmaya devam ediyor." diye konuştu.

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi...  Elinde Euro olanlar aman dikkat... İşte Euro kurunda son dakika...

 

Yaptığı açıklamalarda Euro dolar paritesinde yükselişlerin olacağına değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bugün 1,066 bandında hareket eden pariteden beklentisinin 1,12 ve 1,15 olduğunu duyurdu.

Diğer bir taraftan "Dolar mı Euro mu?" sorusunu soran yatırımcılara da cevap veren İslam Memiş, doların serbest piyasada en kolay alınabilen bir yatırım aracı olduğunu fakat euro kadar artmayacağını dile getirdi. İslam Memiş, dolar mı euro mu sorusuna ise net bir şekilde euro olarak cevap verdi.

Bugün euro kuru ne kadar? Euro kaç TL? Bugün euro/TL kuru ne kadar? 19 Mart 2023 euro kaç lira? 19 Mart 2023 euro/TL kuru...

19 MART EURO/TL NE KADAR? GÜNCEL EURO/TL KURU

19 Mart Pazar euro/TL kuru yatırımcılar ve döviz alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Yükselişine devam eden Euro'nun alış fiyatı 20,46 TL, satış fiyatı ise 20,52 TL.

Altın fiyatlarında ne rüzgar ne fırtına resmen kasırga geldi! İşte 19 Mart 2023 altın fiyatları! Hemen bakın!

1 doların 22 TL olacağı tarih tek tek açıklandı! Açıklanan bu tarihi duyanların resmen aklı başından gitti! Hemen bakın

1 gram bile altını olanlar çok dikkat! Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası yıkıldı! Hemen bakın