Kent Haberleri

Euro yükselir mi, düşer mi? 1 euro resmen bu kadar olacak! Şimdi siz de peş peşe açıklanan rakama bakın!

Euro kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Euro yükselir mi, düşer mi? 1 euro resmen bu kadar olacak! Şimdi siz de peş peşe açıklanan rakama bakın! Bu açıklamalar Euro kurunun yönü çerçevesinde belirleyici olurken, elinde Euro olanlar son dakika gelişmelerini araştırmaya başladı

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde taarfından, bankanın gelecek ayki faiz kararına ilişkin önemli açıklamalar geldi. Bu açıklamalar Euro kurunun yönü çerçevesinde belirleyici olurken, elinde Euro olanlar son dakika gelişmelerini araştırmaya başladı. 

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği son dakika açıklamasında, "Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

ECB Başkanı Christine Lagarde faiz artırma konusunda kararlarının kesin olduğuna dikkat çekerek, "Genel olarak, fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor ve altta yatan enflasyon hala yüksek" şeklinde konuştu. 

Euro yükselir mi, düşer mi? 1 euro resmen bu kadar olacak! Şimdi siz de peş peşe açıklanan rakama bakın!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, açıklamasında uzun vadeli enflasyon beklentilerinin çoğu ölçüsünün yüzde 2 civarında olduğunu dile getirdi ve "Bu önlemler sürekli izlemeyi garanti ediyor" diye konuştu. 

ECB Başkanı "şahin" tonunu bugün de sürdürülmesinin ve enflasyonun frenlenmesi için para politikasının daha da sıkılaştırılmasının gerekli olduğuna vurgu yaptı. 

Analistler ise bu beklentinin gerçek olması durumunda, Euro'nun dolar karşısında değerlenmeye devam edeceğini belirtti. 

Lagarde'ın ifadelerinin yatırımcıların euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğine dikkat çeken analistler, bu seviyenin aşılmasının ardından yeni hedefi 1,2 olarak belirtti. 

Euro dolar paritesi, 2 Şubat tarihinde son 10 ayın en yüksek seviyesi olan 1,10330'a kadar yükseldi. 

Euro yükselir mi, düşer mi? 1 euro resmen bu kadar olacak! Şimdi siz de peş peşe açıklanan rakama bakın!

EURO NE KADAR 19 ŞUBAT 2023?

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından haftanın son gününde de merakla araştırılıyor. 

Euro bugün 20.41 TL'den alınıp 20,48 TL'den satılıyor.

Doları gören herkes buz kesecek! 1 dolar o tarihte tam bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Altına ilişkin nokta atışı yorumlarıyla ünlenen ekonomistten tüyler ürperten açıklama! Altını olanlar baksın!