Kent Haberleri

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.Milyonlarca kişi ''euro ne olur, euro yükselir mi?'' sorularını aratıyor

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi ''euro ne olur, euro yükselir mi?'' sorularını aratıyor. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, ise kritik açıklamalarda bulundu. 16 Mart'ta ECB faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi Başkan Christine Lagarde'den şahin tonda açıklamalar geldi. Bu açıklamalar sonrasında analistlerden değerlendirmeler gelmeye başladı.

Peki Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANI AÇIKLADI!

16 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan ECB faiz toplantısı ile ilgili tahnimler gelmeye devam ediyor. 

Konu ile ilgili Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, yapmış olduğu konuşmasında “Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz” dedi. 

ECB Başkanı, “Uzun vadeli enflasyon beklentilerinin çoğu ölçüsü şu anda yüzde 2 civarında olsa da, bu önlemler sürekli izlemeyi garanti ediyor” ifadesini kullandı. 

Lagarde'ın ifadelerine göre, analistler euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğini açıkladı. Bu seviyeninin geçilmesi ile yeni hedefin 1,12 olması bekleniyor.  Karar sonrasında euro dolar paritesinde ve euro/TL kurunda yukarı yönlü hamlelerbekleniyor. Euro dolar paritesi şuanda 1,05 bandında hareket ediyor.

Bugün euro ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? 25 Şubat 2023 euro ne kadar oldu? 25 Şubat 2023 son dakika euro/TL kuru...

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 25 ŞUBAT EURO NE KADAR? 

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? soruları vatandaşlar tarafından arama motolarında aratılıyor. Hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar euro kurunu yakından takip ediyor. 

Bugün euro/TL kuru 20,12 TL seviyesinden alınıp, 20,19 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi an itibariyle 1,0549 bandında işlem görüyor. 

Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın