Kent Haberleri

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi... Kararın hemen ardından euro/TL kuru yükselişe geçerken gözler euro kuruna çevrildi

Piyasaların heyecanla beklediği Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından euro/TL kuru yükselişe geçerken gözler euro kuruna çevrildi. Yatırımcılar euro kurundaki yükseliş karşısında euronun yükselmeye devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki euro ne olur? Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

EURO YÜKSELİR Mİ?

Finans analisti İslam Memiş, euro mu alalım dolar mı? Euro yükselir mi? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için açıklama yaptı. 

İslam Memiş geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada: dolar kurunda herhangi bir gelişmenin olmadığını ve piyasada doların kaç liradan işlem gördüğünü söyledi. 

''Serbest piyasalarda dolar TL kuru 19.12-15 TL bant aralığında. 19.10 TL üzerinde işlem gerçekleştiren piyasa gözlemliyoruz. 19-19.30 TL'yi takip ediyoruz. Euro kuru ekranlarda 20 TL, serbest piyasalarda 20.21 TL-20.27 TL aralığında. Yüksek rakamda kalmaya devam ediyor.'' dedi. 

Euro dolar paritesinde yükselişlerin olacağını işaret eden Memiş bugün 1,066 bandında hareket eden pariteden beklentisinin 1,12 ve 1,15 olduğunu açıkladı.

Öte yandan yatırımcılara ''dolar mı euro mu?'' sorusunun yanıtını verdi. Dolar serbest piyasada en kolay alınabilen bir yatırım aracı olduğunu fakat euro kadar artmayacağını söyledi. Dolar mı euro mu sorusuna ise net bir şekilde euro olarak cevap verdi.

Bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? Bugün euro/TL kuru ne kadar? 18 Mart 2023 euro kaç lira? 18 Mart 2023 euro/TL kuru...

18 MART CUMARTESİ EURO/TL NE KADAR? GÜNCEL EURO/TL KURU

18 Mart Cumartesi euro/TL kuru yatırımcılar ve döviz alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,066 bandında hareket ederken euro/TL kuru 20,45 TL, satış fiyatı ise 20,52 TL'den işlem görüyor.

Doların yönü resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?