Kent Haberleri

Euro yükseliyor! 1 euro bugün ne kadar oldu? Elinde euro olanlar hemen baksın! 

Euro 23 Kasım Çarşamba gününe yüzde 0,24 yükselişle başladı. Yatırımcılar ve elinde euro olanlar 1 euronun bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! İşte son dakika güncel euro kuru 23 Kasım 2022... Karar öncesinde euro yükselmeye devam ederken yatırımcılar ve euro almak isteyenler bugünkü euro kurunu merak ediyor

Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası para politikası faiz kararına çevrildi. Karar öncesinde euro yükselmeye devam ederken yatırımcılar ve euro almak isteyenler bugünkü euro kurunu merak ediyor. 1 euro bugün ne kadar oldu? Elinde euro olanlar hemen baksın! İşte son dakika euro/TL kuru 23 Kasım 2022...

1 EURO BUGÜN NE KADAR OLDU?

Milyonlarca kişi döviz kurlarını yakından takip ediyor.Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda merakla takip edilen euro kuru geçtiğimiz hafta yükselişe geçerek rekor kırdı. 19 TL barajını geçen euro haftanın üçüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor.

Bugün 1 Euronun alış fiyatı 19,2035 TL, satışı ise 19,2444 TL oldu. Euro dolar paritesi ise 1,0345 seviyesinde.

   

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI YARIN AÇIKLANACAK!

Piyasalar, yarın açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına odaklandı.  Kasım ayı Merkez Bankası Para Politika Kurulu toplantısı 24 Kasım 2022 Perşembe günü yani yarın yapılacak. Aynı gün saat 14.00'te faiz kararı belli olacak.

  

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasında faiz ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse bizden şunu beklemesin. Bu iktidar faizi artırmayacak, faizi düşürmeye devam edecek." ifadelerini kullanmıştı. Bu kapsamda kasım ayı içinde de faizde artış beklenmiyor.

EKONOMİSTLERİN MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TAHMİNLERİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), reel ve finansal sektör temsilcileri ile profesyonellerden oluşan 41 katılımcı ile kasım ayına yönelik "Piyasa Katılımcıları Anketi"ni yayımladı.

  

Katılımcıların yıl sonu dolar/TL beklentisi 19,54 TL oldu. Önceki ankette beklenti 19,82 TL olarak belirlenmişti. 12 ay sonrası dolar/TL beklentisi ise 23,61 TL'den 23,35 TL'ye geriledi. 

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? 22 Kasım 2022 euro/TL kuru

Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusuna yanıt analistlerden geldi! Bakın euro tam olarak bu kadar olacak

Az önce kırmızı bir kodlu uyarı yapıldı! Elinde dolar, euro, altın ne varsa herkes dikkat