Kent Haberleri

Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın

Euro kurunda yukarı yönlü hamleler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki euro ne olur? Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın. Yukarı yönlü hamleleri ile dikkatleri üzerine çeken euro kurunun ne olacağı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor

Euro kuru, ABD dolarına karşı üstünlüğünü korumaya devam ediyor. Yukarı yönlü hamleleri ile dikkatleri üzerine çeken euro kurunun ne olacağı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki euro ne olur? Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın.

EURODA FIRTINANIN KOPACAĞI ASIL TARİH!

Euro/TL kuru hem yatırımcılar hem de euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru güne yukarı yönlü başladı. Yatırımcılar en çok ''euro ne olur'' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Avrupa Merkez Bankası'nın 2023 yılı için plandığı ikinci faiz kararı 16 Mart tarihinde açıklanacak. Bu tarih euro kurunun yönünü belirleyecek asıl tarih olarak kaydedildi. 

Avrupa Merkez Bankası (ECB)'nin vereceği karar euronun yönünü belirleyecek. 

Konu ile ilgili Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, yapmış olduğu konuşmasında “Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz” dedi. 

Lagarde faiz artırma konusunda kararlarının kesin olduğunu açıkladı. Lagarde, “Genel olarak, fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor ve altta yatan enflasyon hala yüksek” ifadesini kullandı. 

ECB Başkanı, “Uzun vadeli enflasyon beklentilerinin çoğu ölçüsü şu anda yüzde 2 civarında olsa da, bu önlemler sürekli izlemeyi garanti ediyor” ifadesini kullandı. 

Lagarde'ın ifadelerine göre, analistler euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğini açıkladı. Bu seviyeninin geçilmesi ile yeni hedefin 1,12 olması bekleniyor.

Euro/TL 22 Şubat Çarşamba ne kadar oldu? Euro kaç lira? 22 Şubat 2023 euro ne kadar? Euro/TL ne kadar? Euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? 22 ŞUBAT 2023 EURO KAÇ LİRA? SON DAKİKA EURO/TLKURU

22 Şubat Çarşamba euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Euro bugün 20.35 liradan alınıp 20,44 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,065 ile yukarı yönlü hareket ediyor. 

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın