Kent Haberleri

Euroda ipler iyice gerildi! Euro için resmen tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

Euro/TL kuru 21 Şubat Salı gününe aşağı yönlü başlarken milyonlarca yatırımcı euronun ne kadar olacağını araştırıyor. Euroda ipler iyice gerildi! Euro için resmen tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur! Milyonlarca kişi euronun ne kadar olacağını merak ediyor

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar, euro almak isteyenler ve euro satmak isteyenlerin odağında. Milyonlarca kişi euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''euro yükselecek mi, euro ne olacak, euro kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Euroda ipler iyice gerildi! Euro için tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

EURODA İPLER İYİCE GERİLDİ!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, şahin tonda açıklamalar yapmaya devam  ediyor. Gelen açıklamalar sonrasında euroda ipler iyice gerilmeye başladı.  Lagarde “Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz” dedi. 

Lagarde faiz artırma konusunda kararlarından emin olduklarını belirterek; “Genel olarak, fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor ve altta yatan enflasyon hala yüksek” ifadesini kullandı. 

EURO İÇİN TARİH VERİLDİ, RAKAM BELLİ OLDU!

Avrupa Merkez Bankası 2023 yılının ikinci faiz kararnı 16 Mart tarihinde açıklayacak. Bu tarih euronun kaderinin belli olacağı tarih olarak kaydedildi.

Başkan Lagarde'ın ifadelerinin yatırımcıların euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğini söyleyen analistler, bu seviyeninin geçilmesi ile yeni hedefin 1,12 olacağını belirttiler.

Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 21 Şubat 2023 euro ne kadar? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? 21 ŞUBAT 2023 EURO KAÇ LİRA? SON DAKİKA EURO/TLKURU

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe aşağı yönlü başladı. Euro bugün 20.38 TL'den alınıp 20,45 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,066 ile yukarı aşağı yönlü hareket ediyor.

Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları