Kent Haberleri

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Karar sonrasında euro dolar paritesi yükselişe geçti. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil... Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başlarken euro dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başlarken euro dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti. Euro dolar paritesi veriler öncesinde 1,0737 bandında hareket ederken rakamlar açıklandıktan sonra hafif yükselerek 1,0777 seviyesinden işlem gördü. Peki euro ilerleyen günlerde yükselecek mi, düşecek mi? Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

ABD ENFLASYON RAKAMLARI BELLİ OLDU!

Dün piyasaların heyecanla beklediği ABD enflasyon rakamları 16:30'da açıklandı.  ABD ocak ayı tüketici enflasyonu yıllık bazda 6,4'e geriledi. Piyasaların beklentisi enflasyonun yüzde 6,2 olması yönündeydi. Aylık enflasyon ise beklentilere paralel olarak yüzde 0,5 oldu.

EURODA KIYAMETİN KOPACAĞI ASIL TARİH!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde 16 Mart tarihinde yapılacak olan yılın ikinci faiz kararı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak euronun kaderini belirleyecek olan faiz kararı beklentisini aktardı.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantı kararını 2 Şubat günü açıklamıştı. Faiz kararı beklentiler doğrultusunda 50 baz puan olarak gerçekleşti.

ECB, gecelik mevduat oranını yüzde 2,5; gecelik borç verme oranını yüzde 3,25 ve politika faizini de yüzde 3 seviyesine çıkarttı.Piyasanın beklentisi de 50 baz puan olacağı yönündeydi.

ECB 2023 yılının ikinci toplantısını 16 Mart 2023 tarihinde yapacak.  Beklentiler doğrultusunda banka faizleri 50 baz puan artıracak. Bu karar sonrasında euronun yükselişe geçmesi tahmin ediliyor. 

15 Şubat Çarşamba euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? Euro bugün kaç TL? Euro/TL kaç lira? 15 Şubat 2023 euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 15 ŞUBAT 2023 EURO/TL KURU

15 Şubat Çarşamba euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Euro/TL dün açıklanana ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti. Bugün Euro/TL kuru alış fiyatı 20,376 TL, euro/TL satış fiyatı 20,433 TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 19,072 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,069 seviyesinden değerleniyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru