Ekonomi

Euro'da tarih verildi, alabiliyorsanız alın yoksa gemi gelmemek üzere kaçacak

Avrupa Merkez Bankası cephesinde faiz artışı için en üst düzey yetkililer Temmuz ayını işaret etti. Temmuz ayında yapılacak faiz artışının ardından Euro'nun güçlenmesi bekleniyor. Euro şu sıralar ise 16.12 TL'den işlem görüyor.Enflasyona karşı sert bir mücadele vermek isteyen ülkeler, çareyi faizleri artırmakta görüyor

Amerika Merkez Bankası'nın ardından bu sefer de Avrupa Merkez Bankası faiz artırımı için kolları sıvadı. Enflasyona karşı sert bir mücadele vermek isteyen ülkeler, çareyi faizleri artırmakta görüyor.

EN AZ İKİ İLAVE ARTIŞ

Bloomberg'e konuşan kaynaklar, temmuzda 25 baz puanlık faiz artışını değerlendiren AMB yönetim konseyinin, ocak ayından önce aynı oranda en az iki ilave faiz artışına gidebileceğini aktardılar.

Bu durum AMB üyelerinin, -%0,5 seviyesindeki mevduat faizinde bu yıl üç faiz artırımı fiyatlayan para piyasası ile aynı çizgide buluşabileceğine işaret ediyor.

EURO GÜÇLENECEK, ALABİLİYORSANIZ ALIN

Avrupa Merkez Bankası'nın bu planı öncesinde Euro'ya yatırım yapacaklara da uyarıda bulunuldu. Yatırım yapmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiği aksi takdirde geç olacağı vurgulandı.

 

 

 

 

Milyonlarca emekli için harekete geçildi! Zamlara eklenecek

Yüzde 73 zam geldi maaştan daha iyi kazanç açıklandı! İşte geçerli olacağı tarih 

Elinde parası olanlar işte tavsiye! Tamam dolar iyi de bir de bunu duyun