Kent Haberleri

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Bugün Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıklayacak yarın ise Avrupa Merkez Bankası faiz kararı belli olacak

Enfşasyon ve resesyon ikilime içerisinde küresel ekononilerde belirsizlik deva ediyor. Bugün Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıklayacak yarın ise Avrupa Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Küresel piyasaların gündeminde merkez bankalarının faiz kararı yer alırken Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararına kesin gözüyle bakılıyor. Peki ECB faiz kararı ne olacak? Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne olur? 

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!
 

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR...

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) perşembe günkü para politikası kararı yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Politika metni ve ECB Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları yatırımcıların odağında.

Analistlere göre ECB'nin sene sonuna kadar toplamda 50 baz puan faiz artırması bekleniyor.  Atılacak adımlara yönelik sinyallerin varlık fiyatları üzerinde etkili olması öngörülüyor.

EURO'DA YARIN DANANIN KUYRUĞU KOPACAK!

Yarın Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını açıklayacak. Bankanın faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor.

Bankanın yarın faizleri 25 baz puan artırması bekleniyor. Son günlerde dolar ile birlikte rekor kıran euronun faiz kararından sonra yükselmeye devam etmesi bekleniyor.

Bugün euro/TL kuru ne kadar? 14 Haziran euro kaç lira? Euro/TL kaç lira? Euro bugün kaç lira? 14 Haziran Çarşamba euro/TL alış datış fiyatı...

EURO/TL KURU NE KADAR 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA?

14 Haziran Çarşamba euro/TL alış satış fiyatı merak edilip araştırılıyor. Dün 25,41 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün güne 25,44 TL'den başladı. Alış fiyatı 25,44 TL satış fiyatı ise 25,58 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0782 bandında değerleniyor.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 12 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı!