Kent Haberleri

Euro'nun 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamları görenlerin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı Euro'nun 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Avrupa Merkez Bankası tarafından açıklanan bu rakamları görenlerin resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...Euro'su olanlar ya da Euro almak isteyenler "Euro yükselecek mi? Euro yükselecek mi? Euro'da son durum ne? Euro bugün ne kadar" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro kuru Türk Lirası karşısındaki yükselişini sürdürüyor. Euro'su olanlar ya da Euro almak isteyenler "Euro yükselecek mi? Euro yükselecek mi? Euro'da son durum ne? Euro bugün ne kadar" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Euronun yönünü belirleyecek olan kiritik karara tam 4 gün kalmışken Avrupa Merkez Bankası'ndan da bir son dakika açıklaması gelmişti.

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı Euro'nun 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Avrupa Merkez Bankası tarafından açıklanan bu rakamları görenlerin resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

AVRUPA MERKEZ BANKASI RESMEN AÇIKLADI!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Avrupa Merkez Bankası piyasalar için kritik faiz kararını 15 Aralık 2022'de duyuracak. Merakla beklenen bu karar Euro'nun kurunu da doğrudan etkileyecek. Alınan karara göre yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Euro'nun yönü resmen belli olacak. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Tayland geçtiğimiz hafta Merkez Bankası ve Uluslararası Ödemeler Bankası ev sahipliğinde Bangkok’ta gerçekleştirilen konferansta bir konuşma gerçekleştirdi. 

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, “Arzın düşük olduğu bir ekonomide aşırı talep yaratan maliye politikaları merkez bankalarını para politikalarını normalde olması gerekenden daha fazla sıkılaştırmaya zorlayabilir” şeklinde konuştu.

Yine verilen detaylara göre, Christine Lagarde enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda kararlarının kesin olduğunu bunun için de faizleri daha da artırmayı planladıklarını dile getirmişti.

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı Euro'nun 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Avrupa Merkez Bankası tarafından açıklanan bu rakamları görenlerin resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

EURO 4 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Aktarılan detaylara göre, Avrupa Merkez Bankası'nın 4 gün sonra yani 15 Aralık 2022 tarihinde açıklayacağı faiz kararı, euronun yönünü de belirleyecek. Söz konusu karar ile ilgili emin açıklamalar yapan Christine Lagarde, enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda emin olduklarını, bunun için de faizleri daha da artırmayı planladıklarını dile getirdi.

Verilen detaylara göre, faizleri artırma konusunda kararlı olduğunu belirten banka, euronun yönünün de şekillenmesini de sağlayacak. Faiz atırımı olması durumunda Euro'nun yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Euro'nun diğer ülke para birimleri karşısında güç kazanarak yükselmesi öngörülenler arasında.

11 ARALIK 2022 EURO/TL NE KADAR? SON DAKİKA EURO/TL KURU...

Euro'nun alış fiyatı 19,64 lira, satış fiyatı ise 19,70 lira olarak açıklandı. 

Altın resmen uçtu! Son dakika altın fiyatlarını duyanlar zil takıp oynadı! İşte 11 Aralık altın fiyatları! Hemen bakın!

Fed peş peşe duyurdu! Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın! Dolar 2 gün sonra böyle olacak! 11 Aralık dolar kuru...

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti! Hemen bakın!