Kent Haberleri

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi. Euro/TL kuru ekonomi gündeminden düşmezken yatırımcılar euro ne olur, euro ne kadar olacak, euro yükselecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor

Son dakika euro/TL kurundaki gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru ekonomi gündeminden düşmezken yatırımcılar euro ne olur, euro ne kadar olacak, euro yükselecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş euronun geleceği en yüksek seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi.

EURONUN GELECEĞİ EN YÜKSEK SEVİYE RESMEN BELLİ OLDU!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle parası olup da yatırım yapmak için kendisine en doğru yatırım enstrümanını arayanlar için şu ifadeleri kullandı: Param var dolar alacağım diyenler gülüp geçiyorum. Euro ve sterlin tarafı dolara kıyasla daha çok kazandıracak. TL bazlı düşünüyorsunuz euro ve sterlinin dolardan daha çok getirisi olacak. Euro dolar paritesinde tekrar 1.0750 ve 1.07'ye kadar geri çekilme olacaktır.

Euro serbest piyasalarda 21 TL üzerinde. Bu yıl euro TL kuru 30 TL seviyesi üzerine yükselebilir. O yüzden 21.24'lük kuru çok yüksek görmemek gerekiyor." dedi.

4 Nisan Salı euro ne kadar? Euro bugün kaç lira? Euro/TL bugün kaç TL? Son dakika euro/TL kuru...

EURO/TL NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? EURO/TL NE KADAR OLDU?

4 Nisan 2023 euro/TL kurundaki son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün euro ne kadar, euro/TL kaç lira? Euro  kaç lira? soruları merak ediliyor. Bugün euro/TL kuru  21,23 TL, satış fiyatı ise 21,31 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0895 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları dalgalanıyor! Altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden acil bakın! 4 Nisan canlı altın fiyatları

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net cevap geldi! Rakam verildi! Bunu yapan çok pişman olacak

Euro tam 90 gün sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!