Kent Haberleri

Euronun rotası resmen belli oldu! Cüzdanında 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro 2022 yılına damgasını vururken, yeni yılda ne kadar olacağı merak ediliyor. Euronun rotası resmen belli oldu! Cüzdanında 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın. Geçen hafta euro 20,25 lira seviyesi ile rekor kırarken gözler euroya çevrildi

Euro dolar paritesi her geçen gün yüksselmeye devam ediyor. Geçen hafta euro 20,25 lira seviyesi ile rekor kırarken gözler euroya çevrildi. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ederken, elinde 1 euro bile olanlar için analistlerden uyarı geldi. 

Euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro yükselmeye devam edecek mi? Euronun rotası resmen belli oldu! Cüzdanında 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın...
 

KIRMIZI KODLA UYARI GELDİ!

Euronun kaderini belirleyecek olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı merakla bekleniyor.  Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılında toplamda 8 toplantı gerçekleştirecek. İlk toplantısını 5 şubat gününde yapacak olan bankadan açıklamalar gelmeye başladı.

Avrupa Merkez Bankası, 15 Aralık 2022 tarihinde faiz oranını 50 baz puan artırarak son 14 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 2,50'ye çıkarmıştı. Bu seviye en son 10 Aralık 2008 tarihinde kaydedilmişti. 

Avrupa Merkez Bankası'nın Mayıs 2023 tarihine kadar faiz artırımlarına devam edeceğine yönelik sinyaller geldi. 

Fitch, 2023 yılının ilk yarısında bankanın faizi toplam 150 baz puan artıracağını öngörüyor. Fitch, 5 Şubat ve 16 Mart toplantılarından 50'şer baz puan artırım yapılmasını bekliyor. 

Tüm bu gelişmelerle euronun üstülüğünü korumaya devam edeceği tahmin edilerek euronun 20 TL seviyelerini geçerek hızla yükselmesi bekleniyor.
 

EURO/TL KURU 16 OCAK 2023 NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? SON DAKİKA EURO/TL KURU

16 Ocak 2023 euro/TL kuru ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar bugün euronun ne kadar olduğunu araştırıyor. Euro TL kuru haftanın ilk gününe 20,612 lira alış fiyatı, 20,712 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,01 yükselerek 1,0835 seviyesine yükseldi.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Dolar sadece 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Koşun hemen bakın

Elinde altını olanlar hemen baksın! Altının resmen freni patladı! Gram altın ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 altın fiyatları

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın