Kent Haberleri

Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro ne kadar? 21 Aralık 2022 euro/TL kuru son dakika!

Dolar/TL kuru son günlerde yatay seviyelerde işlem görürken Euro/TL yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro ne kadar? 21 Aralık 2022 euro/TL kuru son dakika. Güne yükselişle başlayan euro kapanışta ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro ne kadar? 21 Aralık 2022 euro/TL kuru son dakika gelişmeleri

Euro/TL kuru Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişine devam ederken euro almak veya euro satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Güne yükselişle başlayan euro kapanışta ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro ne kadar? 21 Aralık 2022 euro/TL kuru son dakika gelişmeleri..
 

EURO BÖLGESİNDE TÜKETİCİ GÜVENİ YÜKSELDİ!

Aralık ayında Euro Bölgesi'nde tüketici güveni kasım ayına kıyasla artış gösterdi. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Euro Bölgesi tüketici güveni için ilk tahmin aralık ayında, kasım ayındaki -23,9'dan -22,2 seviyesine toparlandı. Ekonomistler ise aralık ayındaki tüketici güven endeksinin -22'ye yükselmesini bekliyordu.

 

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 14 YILIN ZİRVESİNDE!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) geçtiğiniz hafta açıkladığı faiz oranlarında pyasaların beklediği gibi 50 baz puan artışa gitti. Böylece faiz oranı son 14 yılın en yüksek seviyesine yükselmiş oldu.

ECB tarafından yapılan açıklamaya göre refinansman operasyon faiz oranı yüzde 2'den yüzde 2,50'ye çıkarıldı. Bu seviye en son 10 Aralık 2008 tarihinde görülmüştü.

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA OLDU? 21 ARALIK 2022 EURO/TL KAÇ TL?

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru alış ve satış fiyatı yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru güne yükselişle başladı. 

 

Kapanışta euro/TL kuru alış fiyatı 19,92 lira, satış fiyatı ise 19,987 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,060 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 18,81 lira, satış fiyatı ise 18,84 lira seviyesinden işlem görüyor.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Euro sene sonunda böyle olacak!

Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Tarih belli, acil bakın! Euronun yönü resmen belli oldu!

Bugün euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 19 Aralık 2022 euro/TL kuru