Kent Haberleri

Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Euro/TL kuru fiyatlarını araştıranlar ''Euro/TL kaç lira?  Bugün euro alış satış fiyatı ne kadar? Euro/TL kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kıran euro/TL kuru merak ediliyor. Euro/TL kuru fiyatlarını araştıranlar ''Euro/TL kaç lira?  Bugün euro alış satış fiyatı ne kadar? Euro/TL kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 
 

EURO/TL KAÇ LİRA? 24 HAZİRAN CUMARTESİ EURO KAÇ TL? EURO ALIŞ SATIŞ FİYATI BUGÜN...

24 Haziran Cumartesi euro/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Merkez Bankası faiz kararı sornası rekor kıran euro/TL kuru  ekonomi gündeminden düşmüyor. Euro/TL kuru piyasaların kapalı olduğu cumartesi günü yurt dışı piyasalarda yukarı yönlü hareket ediyor.

Euro/TL alış fiyatı 27,312 TL, satış fiyatı ise 27,695 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0904 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru da 25,100 TL, satış fiyatı ise 25,400 TL.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BELLİ OLDU!

Merkez Bankası kritik faiz kararını Perşembe günü açıkladı. Banka, 27 ay sonra faiz artırımına giderek, politika faizini yüzde 15'e çıkardı.

Yeni başkan Hafize Gaye Erkan başkanlığında ilk kez toplantı gerçekleştiren Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini 6,5 puan artırarak yüzde 15'e çıkardı.

Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurları hızla yükselmeye başladı. Dolar/TL kuru 25 TL ile rekor kırarken, euro/TL kuru ise 27 TL ile tarihi rekorunu kırdı. Döviz kurlarındaki yükseliş hafta sonunun ilk günü olan cumartesi günü de yukarı yönlü hareket ediyor.

Altın tsunami gibi ortalığı kasıp kavurdu! Bugün gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? 24 Haziran 2023 altın fiyatları

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor