Kent Haberleri

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Vatandaşlar ''Euro/TL kaç lira?  Bugün euro alış satış fiyatı ne kadar? Euro/TL kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı sonrası rekor kıran euro/TL kuru yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Euro/TL kaç lira?  Bugün euro alış satış fiyatı ne kadar? Euro/TL kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

EURO/TL KAÇ LİRA? 8 TEMMUZ CUMARTESİ EURO KAÇ TL? EURO ALIŞ SATIŞ FİYATI BUGÜN...

8 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor kıran euro/TL kuru  ekonomi gündeminden düşmüyor. Euro/TL kuru yurt içi piyasalarının kapalı olduğu cumartesi günü araştırılıyor.

Euro/TL bugün alış fiyatı 28,539 TL, satış fiyatı ise 28,678 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0965 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru da 26,085 TL, satış fiyatı ise 26,155 TL.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ECB TEMMUZ FAİZ BEKLENTİSİ

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor.  Banka 2023 için enflasyon tahminini yükseltirken büyüme tahminini aşağı çekti.

ECB Başkanı Lagarde enflasyondaki belirsizliklere dikkat çekerek "Temmuz ayında faiz artırımı çok olası" mesajı verdi.

Avrupa Merkez Bankası'nın Haziran ayı faiz kararı paralel olarak gecelik mevduat faizini yüzde 3,50'ye yükseltti, bu 20 yıldan uzun sürenin en yüksek seviyesi olmuştu.

Refinansman faizi yüzde 4'e, marjinal fonlama faizi yüzde 4,25'e yükseltildi. Böylece banka yüksek enflasyonla mücadele kapsamında faiz artış döngüsüne sekizinci toplantıda da devam etti.

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!