Kent Haberleri

Euro/TL kuru için geri sayım başladı! 7 saat sonra euronun kaderi belli olacak! 1 euro bugün ne kadar oldu?

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) haziran ayı faiz kararı için feri sayım başladı. Euro/TL kurunun kaderi bugün belli olacak? Peki 1 euro bugün ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 euro/TL kuru...  7 saat sonra euronun kaderi belli olacak

Euro/TL kurunun kaderini belirleyecek olan Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) haziran ayı faiz kararı bugün açıklanacak.  7 saat sonra euronun kaderi belli olacak. Peki 1 euro bugün ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 euro/TL kuru...

GERİ SAYIM BAŞLADI!

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) haziran ayı faiz kararı için gözler bugün yapılacak olan açıklamaya çevrildi.  ECB faiz kararı öncesinde, ekonomistlerden açıklamalar geldi.

Haziran ayı ECB faiz kararı toplantısı için geri sayım başladı.

ECB haziran ayı faiz kararı toplantısı bugün  yapılacak. Toplantı sonrası faiz kararı saat 16.15'te belli olacak.

7 SAAT SONRA EURONUN KADERİ BELLİ OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) bugünkü toplantısında politika faizini 25 baz puan artırması bekleniyor. Yaklaşık 7 saat sonra saat 16:15'te banka faiz kararını açıklayacak. Peki euro yükselecek mi düşecek mi? Ekonomistlerden tahminler gelmeye başladı.

Enflasyonla mücadele konusunda "şahin" politikalarına devam eden ECB'nin bugün açıklayacağı para politikası kararları ve ECB Başkanı Christine Lagarde'ın sözle yönlendirmeler yatırımcılar tarafından takip edilecek.

Banka'nın faizleri 25 baz puan artırması bekleniyor. Ekonomistler, bankanın enflasyonla mücade konusunda faiz artışlarında devam edeceğini öngörüyor.

Bu kararın gerçekleşmesi halinde euro/TL kurunda yükselişlerin devam etmesi bekleniyor.

Peki ECB faiz kararı öncesinde euro/TL ne kadar? Euro bugün ne kadar? 1 euro bugün ne kadar oldu? İşte Avrupa Merkez Bankası faiz kararı öncesinde euro/TL kuru...

1 EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? 15 HAZİRAN 2023 EURO/TL KURU

15 Haziran Perşembe euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyen vatandaşlar döviz bürolarına gitmeden euro/TL kurunun güncel tutarını araştırıyor. 

Bugün euro/TL kuru güne  yüzde artışla başladı. Şu saatlerde euro/TL alış  25,30 TL, satış fiyatı ise 25,52 TL'den işlem görüyor.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Fed sonrası dolar güne nasıl başladı?