Altın & Dolar

Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın!

Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde tarihi rekorunu kırarak 24 TL oldu. Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın! Euro/TL kuru bugün yeni rekora koşuyor

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün yeni rekora koşuyor. 24 TL'ye ulaşan euro kuru yükselmeye devam ediyor.Euro'TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın! Hemen bakın! 

EURO/TL KURUNDA TARİHİ REKOR!

Dolar 23,00 lira, Euro ise 24.77 lirayı aşarak yeni tarihi rekorlarına ulaştı. Dolardaki günlük yükseliş yüzde 7'ye ulaştı. Analistler serbest piyasa ve bankalararası piyasa arasındaki makasın kapandığını ve kurlardaki yükselişin buna bağlı olduğunu söyledi.

Euro/TL kurundaki yükseliş, bugün de devam ediyor. Hafanın üçüncü işlem gününde euro/TL kuru tarihi zirvesine ulaştı.

KAPALIÇARŞI'DA EURO NE KADAR? 7 HAZİRAN EURO/TL KURU

7 Haziran 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün Kapalıçarşı'da Euro/TL alış fiyatı 24,25 lira, satış fiyatı ise 24,87 liradan işlem görüyor. Euro dolar partiesi ise 1,0679 bandında hareket ediyor.

 

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

 Döviz piyasasında gece saatlerinde çok sert bir hareket oldu ve Dolar  kuru yüzde 3.5 artışla 22.3'lere kadar yükseldi.  

Analistler dolar/TL kuru hızla 25.00 TL kısa bir süre içinde seviyesine yükseleceğini öngörüyor. 

Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan istikrar ve güven kavramlarına dikkat çekti. Anayasa değişikliği fikrini gündeme getirdi. Buğday ve arpa alım fiyatını açıkladı ve Bayram tatilini 9 gün ilan etti.

 Asgari ücret konusu gündemin ilk sıralarına yükseldi. 11bin 500 TL rakamı zikrediliyor, vergi alınmaması planlanıyor. İhracatçı ise rekabet avantajı için 300-400 dolar seviyesinin korunmasını belirtiyor.

Küresel mali piyasalar önemli bir veri yokluğunda yaz sakinliği kaydediyor. Bununla birlikte Rusya-Ukrayna savaşının eskale edeceği, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'in Çin'i ziyaret edeceği haberleri geldi.

 

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları