29 / 04 / 2024

Ev alacaklara 10 yıl vade ile 1 milyon TL kredi müjdesi!

Ev alacaklara 10 yıl vade ile 1 milyon TL kredi müjdesi!

Akbank yeni seneye bomba gibi bir giriş yaparak, Kredi musluklarını açtığını duyurdu. Buna göre, banka, kampanya dahilinde 1 Milyon TL’lik konut kredisi imkanı sağlayarak tüm dikkatleri de üzerine çekti. Üstelik vade süresi 10 sene olacak haberin detayları...



Yeni bir ev sahibi olmak isteyen fakat bütçesi yetersiz kalan kişilere bir müjde de Akbank’tan geldi. Banka, yüksek vade sayısı ve uygun faiz oranları ile başvuru yapan herkese 1 milyon TL kredi imkanı sunuyor. Peki konut kredisi kampanyası dahilinde sunulan faiz oranı nedir? Konut kredisi kullanmak için talep edilen şartlar neler?

KONUT KREDİSİ KULLANMAK İÇİN ŞARTLAR NELER?

Akbank’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlanan duyuruya göre, 10 sene vadeli olarak çekilebilen konut kredisi kampanyası dahilinde, yaş sınırı bulunuyor. Bu kapsamda da, konut kredisi kullanmak isteyen müşterinin yaşı ile konut kredisi vadesinin toplamının 70’i geçmemesi talep edilecektir. Ayrıca, konut kredisi kullanmak için müşterinin satın alacağı evini bankaya ipotek ettirmesi gerekecektir. Bu şartlar dışında başka bir sınır bulunmuyor.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NEDİR?

mebpersonel.org'te yer alan habere göre; Akbank aracılığıyla konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşların, konut kredisi kullanmak için başvuru yaptıktan sonra geri ödeme seçenekleri şu şekilde gerçekleşecek;

Kredi Tutarı: 1 milyon Türk Lirası.

Kredi Faiz Oranı: %2,80

Kredi Vade sayısı: 120 ay

Aylık Taksit Tutarı: 29.057  Türk Lirası.

Toplam Geri Ödeme: 3,5 Milyon  Türk Lirası.

Ev alacaklara 10 yıl vade ile 1 milyon TL kredi müjdesi!

Ayrıca Akbank konut kredisi kampanyası dahilinde, 5.000 TL tahsis ücreti, 1.620  Türk Lirası.L ipotek ücreti, 7.700 Türk Lirası. ortalama ekspertiz ücreti olmak üzere toplamda 14.320 Türk Lirası. masraf talep edecek.

Tüm bunlara ek olarak, Kullanılan kredinin yıllık maliyet oranının yüzde 40,04 şwkilde belirlendi. Bu kapsamda da, 10 sene boyunca her ay kredi taksiti ödeyerek, Kullanılan 1 Milyon Türk Lirası. konut kredisi karşılığında 10 yılda bankaya, Kredinin sadece faiz maliyeti olarak 2,4 Milyon  Türk Lirası. ödenecek. Güncel faiz oranları baz alındığı takdirde, bu oran düşük olarak dikkatleri çekiyor.

Konut kredisi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da mobil bankacılık aracılığıyla ulaşılabilir.

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut kredisi faiz oranları ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini yıktı!

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön