Ekonomi

Ev alacaklara dikkat! İslam Memiş o yeni sistemi açıkladı! Ev hayali olanlar hemen baksın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ev almak isteyenlere uyarılarda bulunarak o yeni sistemi açıkladı. İşte detaylar!

Ünlü ekonomist İslam Memiş, konut krizi yaşanacağını söyleyerek, uyarıda bulundu ve 2024 yılından önce ev alınmasını tavsiyesinde bulundu.

İşte haberin ayrıntılar…

KONUTTA YENİ DÖNEM!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye'de ev satın almak isteyen kişilere uyarılarda bulundu. 2024 yılına kadar ülkenin mülk sahipliğinin yerini alacak olan bir oda kiralama sistemi uygulayacağını açıkladı.

YouTube kanalında konuşma yapan ünlü ekonomist Memiş, konutların döviz ile beraber kiralanacağını ve insanların kendi mallarını, mülklerini satın alamayacaklarını söyledi. İnsanların bütçelerini zorlamayan, uygun fiyatlı konut imkanı sunan, Yarım Bizden kampanyasından övgü ile bahseden İslam Memiş, bu tür girişimlerin daha önce de yapılmış olduğunu yani görülmemiş olduğunu ve dünyada benzer bir uygulamanın bulunmadığını dile getirdi.

TÜRKİYE’DE YENİ ODA KİRALAMA SİSTEMİ!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye'nin bir transfer merkezi olduğunun altını çizerek, yabancı uyrukluların her sene artmaya devam ettiğini ve bunun ise nüfus yoğunluğunun artmasına neden olduğunu belirtti. Yeni oda kiralama sistemi, iki ailenin bir mülkü paylaşmasına izin vererek mahremiyetin kaybolmasına yol açacak ve neticede komşular arasında anlaşmazlıklara sebep olabilecek.

KİRA SÖZLEŞMELERİNİN YERİNE MÜLK SATIN ALMAK!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in uyarısı, bilhassa, paralarını altın, kripto veya gümüşe yatırmak isteyenlerin hızlı hareket etmesi ve mümkün olan en kısa zaman sığınak bulması gerektiğini vurguluyor. Bu konudaki yatırımlara karşı tavsiyelerini sunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, insanları yaklaşan kira sistemine kapılmamak için başlarını sokacakları bir çatı satın almaya odaklanmaya çağrı yaptı.

ÜNLÜ EKONOMİST İSLAM MEMİŞ'TEN PİYASA DEĞERLENDİRMESİ

ABD Merkez Bankası'nın faiz kararına dair açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş, yatırımcıları doğru yatırım araçlarına yönlendirmek amacıyla farklı öneriler sundu. Gram altının serbest piyasada 1.409 TL'ye kadar çıktığını dile getiren İslam Memiş, gümüşün ise 25,25 doları kırarak 26 ile 28 dolar hedefine doğru ilerlediğini ifade etti.