04 / 05 / 2024

Ev alırken nelere dikkat etmeli?

Ev alırken nelere dikkat etmeli?

Bodrum emlak piyasının etkilenmedine dikkat çeken Yokarlılar Emlak yetkilisi Osman Köse, 'Bodrum, döviz kurundaki artış dolayısıyla yabancı yatırımcıların uğrak yeri haline geldi' dedi.



Türkiye’de emlak piyasasında yaşanan durgunluktan Bodrum’un etkilenmediğine dikkat çeken Yokarlılar Emlak yetkilisi Osman Köse, 'Bodrum, döviz kurundaki artış dolayısıyla yabancı yatırımcıların uğrak yeri haline geldi' dedi. Köse, yerli yatırımcıların bu süreçte fırsatları değerlendirmesinin daha doğru olacağını belirtti.

Ev alırken nelere dikkat etmeli?

Sözcü'de bulunan habere göre, konutta alternatif yaratmayı bir hizmet anlayışı haline getirdiklerini belirten Köse, 'Müşterinin beklentisini ve belirlediği bütçeyi göz ardı etmeden, yarımadanın şartlarını da gözeterek kazanç yaratmak bizim için önemli' dedi. Mülk edinirken müşterilerin 'doğru fiyat, doğru yatırım, doğru mevkii' üçlüsüne dikkat etmelerini tavsiye etti. Köse, 'Müşterilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurarak, doğru mülkle buluşmasına gayret gösteririz' dedi.


Geri Dön