Sektörel

Ev alışverişi için en çok tercih edilen site oldu. Trendyol açıkladı hangi şehirde en çok ne satıldı?

Evlerini yenilemek isteyenlerin başlıca adreslerinden biri de Trendyol oldu. Ev kategorisinde binlerce ürün satan ve yerel satıcılarla çalışan firmadan yapılan açıklamada hangi şehirde hangi ürünlerin daha çok satın alındığı açıklandı.260 binden fazla yerel satıcısıyla ve geniş ürün yelpazesiyle milyonlarca kişiye hitap eden şirket, hangi şehirde hangi ürünlerin daha çok satıldığını da yaptığı bir açıklama ile ilan etti

Online alışveriş devi Trendyol, bahar aylarının gelmesiyle birlikte evlerini yenilemek isteyen vatandaşların en çok alışveriş yaptığı adreslerden biri oldu.

260 binden fazla yerel satıcısıyla ve geniş ürün yelpazesiyle milyonlarca kişiye hitap eden şirket, hangi şehirde hangi ürünlerin daha çok satıldığını da yaptığı bir açıklama ile ilan etti.
 

Trendyol’dan yapılan açıklamaya göre, Antalya, Bursa ve Kocaeli’de en çok salon ve yatak odası mobilyaları satıldı.

Antalya ve Muğla’da ise bahçe ve balkon mobilyası ile dekorasyon ürünleri en çok satılanlar arasında yer aldı.
Tablo, yapay çiçek, duvar saati gibi ürünler ise en çok Bursa ve Antalya’da satıldı.

Adana ve Mersin de nevresim takımı, perde ve halı gibi ürünler başı çekti. Gaziantep ise en çok mutfak ürününün alındığı şehir oldu.

Geçen yılın aynı dönemine göre ev mobilya satışlarında yüzde 75 büyüme gerçekleşirken, internet sitesini ziyaret edenlerin sayısı da yüzde 18 artış gösterdi.