Genel

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla, ev sahibine konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor

Toplu konutlarda veya bireysel konutlarda tercih edilebilen çelik konstrüksiyon kullanılan evler sizlere kusursuz bir konfor, estetik ve güven sunuyor. Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla, ev sahibine konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor.

Evde, duvarlar arasına gizlenmiş duvar kalınlığını geçmeyen taşıyıcılar ev içerisinde maksimum genişlikte ferah ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasını sağlıyor.Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modellerini bile gölgede bırakmaktadır.

www.prefabrik.com

Editör Notu: Bu haber 8 Eylül 2022 tarihinde saat 00:00'da yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 39 kuruş, euro 18 lira 30 kuruş, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir.

Kulaklık almak için bundan sonra Migros’a gideceksiniz! İndirimli fiyatlarıyla Migros 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Net 2.000 TL indirim ile iki kapılı fiyatına dört kapılı buzdolabına sahip olun! Vestel 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bankalarda son dakika depremi! Ziraat, Garanti, Halkbank, ING peş peşe açıkladı! Şimdi bakın, geç kalmayın!