03 / 05 / 2024

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatları ne olacak? 

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatları ne olacak? 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...



Son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. 

Konut piyasasının 2024'te nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, hem yeni bir konut hayali kuranlar hem de yatırımcılar konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini araştırıyor.

Ekonomistlerden ve sektör temsilcilerinden konut fiyatları ile ilgili çarpıcı yorumlar peş peşe gelirken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman da resmi X hesabı https://twitter.com/calmanmuratali üzerinden konut fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımında Borsa İstanbul yükseliyor, Bitcoin, Ethereum yükseliyor, gram altın bile yükseliyor" diyen Murat Ali Calman, "Yükselmeyen, dolar bazlı eriyen tek bir  enstrüman var: Konut" ifadelerini kullandı.

Murat Ali Calman ayrıca paylaşımında Bunun mesajını tam 10 aydır verdiğini ve iddia ettiğini belirterek, "Daha kötü olacak" dedi.

Murat Ali Calman'ın paylaşımı şu şekilde:

Borsa İstanbul yükseliyor
Bitcoin Ethereum yükseliyor
Gram altın bile yükseliyor

Yükselmeyen, dolar bazlı eriyen tek bir  enstrüman var: KONUT

Bunun mesajını tam 10 aydır veriyorum. Ve iddia ediyorum... Daha kötü olacak

 

Murat Ali Calman'ın paylaşımına gelen yorumlar:

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

TOKİ teslimlerinde son dakika! Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da 7 bin 881 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Tebernüş Kireçci soruyor: Kentsel dönüşüm nedir, rantsal dönüşüm nedir?


Geri Dön