29 / 06 / 2024

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?



Milyonlarca yatırımcı ellerindeki paranın pul olmaması için çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Yatırım yapmak isteyenler  en çok kazandıran yatırım aracını araştırıyor. Yatırımcılar altın, ev, arsa, kripto, borsa ve faiz gibi çeitli yatırım araçlarına yönelirken Borsa İzinde sosyal medya hesabı X'ten yatırım araçlarındaki son durumu değerlendirdi.

PİYASALARDA SON DURUM NE?

Dolar/TL kuru dün rekor kırarak 33 lira yükselirken altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlarken gram altın 2505 liradan işlem görüyor. 

Borsa İstanbul'da yatay seyir devam ediyor. Endeks son haftalar da 10 ila 11 bin arasında hareket ederken, bugünün ilk yarısında BIST 100'de yüzde 0,92 değer kaybı yaşandı. Kaybeden sektörlerin başında bankacılık ve holding endeksleri geldi.

Borsa İzinde, yatırım araçlarını tek tek sıralayarak ''Şu an para kazandıran ne var ki?'' sorusunu sordu. Bakın takipçilerden ne yorumlar geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

BORSA İZİNDE @BORSAIZINDE
Borsa kazandırmıyormuş.

Şu an para kazandıran ne var ki ?

Faiz diyeceksin, oda enflasyonun altında, yine de borsadan daha kötü.
Araba alsan aldığın fiyata satamazsın.
Ev alsan aynı.
Kriptoda pul olursun.
Döviz aynı
Altın aynı 

Borsada işlem gören hangi şirketler İSO 500 listesine girdi!

Son 5 yılda doların 20 katından fazla kazandıran şirketler belli oldu! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön