Ekonomi

Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak! Çalışmayan kadınlara 7000 TL maaş!

Devletten çalışmayan kadınlara büyük destek. Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak. İşte detaylar!Sadece tek bir başvuru yetiyor

İŞKUR'un çalışmayan kadınlar için düzenlediği projeye büyük yankı uyandıracak. Sadece tek bir başvuru yetiyor. İşte haberin detayları…

Devletten işsiz kadınlara ekonomik destek. PTT aracılığıyla 7.050 TL maaş alabilirsiniz. Başvurular hala devam ediyor. Hükümet işsiz ev hanımlarına destekte bulunuyor. Her 7.050 TL destek alabilirsiniz. Bu maaştan yararlanmak için İŞKUR'dan başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ile birlikte maaşın yanı sıra eğitimden de faydalanma fırsatı sunuluyor. Bu şekilde ev hanımlarına hem iş hem maaş avantajına sahip olunacak.

İşte detaylar…

İŞKUR çalışmayan kadınalar için muhteşem bir kampanyaya imza attı. Ekonomik açıdan başkasına bağımlı ve iş bulamamış ev hanımları bu kampanyadan yararlanarak düzenli maaş alabilecekler. Buna ek olarak ev hanımları bu proje ile birlikte eğitim alıp meslek edinme fırsatını da kazanabilir.

İŞKUR MESLEK EDİNME KURSLARINA BAŞVURUYU SAKIN KAÇIRMAYIN!

Hükümet, peşi sıra pek çok konuda halka sosyal destek sunmaya devam ediyor. Bu desteklerden bir tanesi de ev hanımları için tasarlandı. İş arayan ve ekonomik bağımsızlık kazanmak isteyen kadınlar İŞKUR’a başvurarak mesleki eğitimlere başvurabilir. Bu kurslar ile ev hanımları hem meslek öğrenecek hem de ekonomik destek kazanmış olacaklar. Ayda 7.050 TL’ye kadar maaş kazanma fırsatları olacak.

İŞKUR yaptığı duyuruda kuruma başvurmuş kayıtlı işsizlerin mesleki tecrübe edinme fırsatı yaratmak ve onlara istihdam yolları açmak adına işbaşı eğitim programı düzenlenmektedir.

ŞUBAT AYI BAŞVURULARI BAŞLADI

Şubat ayı için İŞKUR'un meslek kazandırma kursları resmen başladı. Başvurmak isteyen kadınlar katılım işlemlerini bizzat İŞKUR şubelerine gidip veya İŞKUR e-Şube aracılığıyla yapabilirler. Başvurmak için kesinlikle işsiz olarak İŞKUR’a kayıtlı olunması gerekiyor. Yaptığınız kayıt işlemden hemen sonra kurslara başvuruda bulunabilirsiniz.

GÜNLÜK ÖDEME!

İŞKUR'un düzenlediği iş başı eğitim programlarına katılım sağlayan kişiler başvuru yapılan statüye göre değişmekle birlikte günlük olarak ödemeye sahip olabilirler. İŞKUR’un yaptığı duyuruda göre kursa "İş arayan" başlığıyla katılanlar için her gün 211.55 TL, öğrenciler günde 158.66 TL, işsizlik ödeneği alanlar günde 105.78 TL, geleceğin meslekleri olarak nitelendirilen mesleklerde planlanan programlarda da katılanlara günlük 232.71 TL kazanç elde edebilirler.

Ünlü Yerbilimcinin anlattıkları şoke etti! İşte yaşanılan depreminin gücü!

AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne gerekli? AFAD gönüllüsü deprem bölgesine nasıl gider?