Ekonomi

Ev hanımları, işsizler ve öğrenciler... Piyango bu sefer size vurdu, 6.000 lira maaş!

İŞKUR tarafından, evde oturanlara 6 bin lira maaş ödenecek. Ev hanımları, işsiz vatandaşları ve öğrencileri kapsayan bu maaş ödemesinde evde oturan herkes evde iş yaparak para kazanacak...Evde ek iş imkanları ile 6 bin liraya kadar para kazanabileceksiniz

Türkiye'nin ekonomik kriz içinde olduğu bu dönemde İŞKUR tarafından ev hanımları, öğrenciler ve işsizleri ilgilendiren açıklama geldi. Evde ek iş imkanları ile 6 bin liraya kadar para kazanabileceksiniz. İŞKUR bu konu ile ilgili açıklama yaptı ve kendilerine 6 bin lira maaş verileceğini açıkladı. İşte evde oturarak para kazanabileceğiniz ek iş imkanları hakkında açıklamalar...

 

İŞKUR, tarafından her geçen gün yeni imkanlar, fırsatlar gelmeye devam ediyor. İŞKUR Evde Ek İş yaparak para kazanmak isteyen vatandaşlar için iş alımlarına başlıyor.Özellikle ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için evde ek iş yaparak para kazanmak çok önmeli bir yere sahip. İŞKUR bu alanda işçi alımları yapma hazırlığına başlıyor.

Peki şartlar neler? Evde iş yaparak para kazanmak için ne gibi koşulların olması gerekiyor? İşte merak edilenler...

Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir?

Evde paketleme işine başvuracak erkek adaylar askerlik görevini yerine getirmiş olmalı, 18 Yaşını Doldurmuş olmalı, 50 yaşından küçük olunmalı, Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak, Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı, Kamu haklarından mahrum olmamalı, Emekli maaşı almıyor olmalı.

Medyatavacom'da yer alan habere göre; İŞKUR, evde paketleme işi olarak da bilinen çeşitli ilanlara başvuru yapmak isteyenler için ilanlarını duyurudu. Web sitesi üzerinden yapılacak başvurular sonuçlandığında aylık geliriniz 2500 TL ile 6000 TL arasında olabilir. Evde ek iş veya paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR web sitesinden sisteme giriş yaparak başvuruda bulunabilirler. Sisteme giriş yaptıktan sonra part-time seçeneğini seçmeye özen göstermelisiniz.

Devlet 6 bin 249 TL'den başlayan maaşlarla 7 bin kişiyi işe alacak!

İşsizlere verilen destekler!

İŞKUR'dan müjde! İşsizlere çifte maaş!

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Dolarda kritik seviye! İşte bugünkü dolar kuru!

Ankapark'ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?