Toki

Ev hayali kuranlara güzel haber! 60 bin TL’ye sizin de eviniz olsun! TOKİ harekete geçti!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenleri ev sahibi yapıyor. Bu doğrultuda da yeni kampanyalar yapılıyor. TOKİ’nin kampanyası ile 3+1 daireler ortalama 60.000 TL peşinatla satışa sunulacak. İşte detaylar!TOKİ’nin kampanyasına göre, 3+1 daireler ortalama 60

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara projeler geliştiriyor. TOKİ’nin kampanyasına göre, 3+1 daireler ortalama 60.000 TL peşinatla satışa çıkarılacak. 23 Ocak'ta başlayacak başvurularından sonra kura çekimlerine geçilecek. İşte detaylar…

 

TOKİ projelerin fiyatları TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sitesinde askıya alındı. TOKİ, ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlara fırsatlar açıklanıyor. 3+1 daireler ortalama olarak 60.000 TL peşinatla satışa çıkarılacak. Başvuru tarihleri ​​ve kura çekim zamanına dair bilgilerde verildi. TOKİ ve bakanlıktan yapılan ortak açıklamada dairelerin fiyatları da duyuruldu.

60 BİN TL PEŞİNATLARLA 3+1 TOKİ EVLER! UYGUN FIYATLARLA SİZLERİ BEKLİYOR!

250 bin kişilik sosyal konut projesinin detayları paylaşılıyor. Bu kapsamda 3+1 daire fiyatlarını görenler şaşkına döndü. Diğer yandan kurallar devam ederken diğer yandan ödemelerle ilgili bilgiler de paylaşılıyor. Ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlar için bu kampanyanın detayları gelecek. Evler ile ilgili son gelişmeler ve merak edilen detaylar kamuoyuyla paylaşılacaktır.

3+1 DAİREDE PEŞİNAT 60 BİN TL!

TOKİ’nin 3+1 dairelerde 60.000 TL peşinat vardır. Çorum'da 3+1 daire için ödeme bilgileri ve peşinat tutarı paylaşıldı. TOKİ dairesinin 3+1 orta gelirli satış grubuna bakıldığı zaman satış fiyatının 601.139 TL olduğunu görüyoruz. Piyasaya bakıldığı zaman ve fiyat karşılaştırılması yapıldığında oldukça uygun fiyata 3+1 daireler satışa çıkıyor. Ödeme seçenekleri de beklentileri karşılıyor. Tüm bu ayrıntılarla birlikte, daha neler bekleyeceğinizi paylaşacağız. Minimum peşinat tutarı 60.113 Türk Lirasıdır. Bu bir daire için çok düşük bir miktar. TOKİ'nin 250 binlik sosyal konut projesinden faydalanmayı düşünüyorsanız çeşitli avantajların sunulduğunu belirtmek isteriz.

BAŞAKŞEHİR, ARNAVUTKÖY, ESENLER, ÇATALCA, SİLİVRİ, TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul kura çekimi; Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde toplamda 50 bin konutu kapsıyor. Henüz İstanbul TOKİ kura çekim tarihine dair net bir tarih verilmedi. Tarihler belli olduğu zaman haberimize ekleme yapacağız.

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl engellenir?

Otobüsçüler Federasyonundan zam açıklaması! Duymadım demeyin!