Kent Haberleri

Ev sahibi olmak isteyenler acele edin! Uzmanlar uyarıyor! 1-2 yıl içinde ev almayanlar bir daha alamayacak!

Konuta talep devam ediyor. Temmuzda bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 16,0 oranında artarak 127 bin 88 oldu. 1-2 sene içinde ev sahibi olmanın imkansız olacağını söyleyen uzmanlar 'hemen alın' uyarısı yapıyor. 

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut almak için doğru zaman olup olmadığını merak ediyor. Konut fiyatları şu günlerde düşüşe geçerken, vatandaşlar alım için harekete geçti. Özellikle elinde nakiti olan vatandaşlar konuta yatırım yapıyor. Uzmanlar ise, konut almak için 'acele edin' uyarısı yapıyor. 

Piyasa Kurdu sosyal medya hesabı X'ten, konut sahibi olmak isteyenlere seslendi. '1-2 yıl içinde evinin aldınız aldınız' diyen Piyasa Kurdu, bir daha konut almanın imkansız olacağını söyledi.

Piyasa Kurdu, zengin ve fakir arasındaki farkın açıldığını resmen nakitsiz bir toplum oluşturulmak istendiğine dikkat çekerek ''mülksüz halk planı kuruyorlar.Evinizi alın.. Hemen alın.'' uyarısı yaptı. İşte Piyasa Kurdu'nun sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...