27 / 04 / 2024

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...




Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını iddia etmiş ve sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak da bir paylaşım yapmıştı. 

Güzel oyuncu Tuba Ünsal, son dönemde gündemden düşmeyen Pucca'nın kiracı olarak yaşadığı öne sürülen durumla ilgili olarak bir paylaşım yaptı. Paylaşılan bilgilere göre Selen Pınar Işık (Pucca)'ın ev sahibi Jale Tuncer ile yaşamış olduğu anlaşmazlıklara dair öne sürülen iddialar, sosyal medyada da geniş yankılar uyandırdı.

Pucca'nın ev sahibi olan Jale Tuncer'in resmi Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu bu paylaşım Pucca'nın uzun zamandır kirasını ödemediği ve adli süreci geciktirdiği öne sürülmüştü. Ortaya atılan bu iddialara yanıt da gecikmedi.

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal a da aynı şeyi yaşatmış!

Selen Pınar Işık (Pucca) yaptığı zorlu süreçlerden geçtiğini ve tek başına yaşanan bu durum ile ilgili olarak mücadele ettiğini kaydetti. Yaşanan ev sahibi-kiracı tartışmasına dahil olan güzel oyuncu Tuba Ünsal da Pucca'nın eski ev sahibi olarak yaşamış olduğu deneyimleri paylaştı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Tuba Ünsal, resmi Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, Pucca'nın aylarca kira ödemediğini ve evi terk ettiğini kaydetti. Kendi evinde kiracı olan Pucca'nın evini kötü durumda bıraktığını ve aylarca kira ödemelerini aksattığını kaydetti. Tuba Ünsal, yaşanan bu süreçte sessiz kaldığını fakat yaşananları duyduğu zaman sessiz kalmamanın haksızlık olacağını düşündüğünü de dile getirdi.

Tuba Ünsal'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:
 
“Sessiz kalsam haksızlık olacak. Pucca’nın konut sahibiyle davalık olduğu haberlerini gördüm, aylardır kirasını ödemiyormuş, sonra kendisini dava eden ev sahibine de hakaretler etmiş. Senelerce benim kiracımdı Pucca/Pınar. Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşamış olduğu tüm travmaların cezasını eve kesti o kadar kötüydü yaşanan durum. Aylarca kirasını ödemedi, haber bile vermeden konutu boşalttı. Ben o zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sessiz kaldım sanki tacize  uğrayan kadının kendini suçlu hissetmesi gibi... Bugün haberleri görünce de yazmak istedim…”

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibinden isyan! İddiaları duyanlar inanamadı!


Geri Dön