06 / 05 / 2024

Eval'dan Bahçeşehir'e 870 konutluk yeni proje!

Eval'dan Bahçeşehir'e 870 konutluk yeni proje!

Eval inşaat, istanbul'un iyi değer kazanan bölgelerinden Bahçeşehir'de bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Satışa sunulacak Aplus kategorisindeki proje; 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak.



Eval inşaat, istanbul'un iyi değer kazanan bölgelerinden Bahçeşehir'de bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Eval'in yakında satışa sunacağı A plus kategorisindeki proje; 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak. 


43-000 metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3- Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro'nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. 


BAHÇEŞEHİR'İN YENİ YÜZÜ


Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas, ulaşım akslarına yakın bir mesafede bulunan bünyesindeki ticari üniteleri ve AVM'siyle Bahçeşehir'in yeni yüzü olacağını söyledi. Kazançlı bir yatırımı hayata geçireceklerini belirten Arvas, "Müşterilerimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, karlı bir yatırıma da imza atmalarını amaçlıyoruz. Bütün projelerimizde kalite ve güvenliği ön planda tutuyoruz" dedi. 


EYLÜLDE SATIŞLAR BAŞLAR


Bahçeşehir'de hayata geçirecekleri projenin bölgeye değer ve prestij kazandıracağını anlatan Arvas, şunları kaydetti: "Konut, ticari alan ve AVM'den oluşacak bu projemiz lokasyonu itibarıyla büyük gelecek vaad ediyor. Projenin, altyapısı tamamladık. Eylül sonunda projeye start vermeyi hedefliyoruz. Beylikdüzü'nde inşa ettiğimiz Yüksel Konakları, Frezya Konakları ve Palmiye Konakları'nda sona yaklaştık." 



Yeni Şafak





Geri Dön