27 / 04 / 2024

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.



Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara'daki yeni projesi için resmen start verdi.  Ankara  ili, Çankaya ilçesi, Dodurga Mahallesi, 29787 ada, 4 parselde hayata geçirilecek olan Evans Çayyolu projesi 288 milyon Türk Lirası'na mal olacak. 

Ankara Çankaya'da yükselecek Evans Çayyolu projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Evans Çayyolu yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL lik proje!   

2 BLOK OLARAK İNŞA EDİLECEK 

Evans Çayyolu projesi, 11 bin 211 metrekarelik arsa üzerinde, toplam 2 bin 9 metrekarelik oturum alanına sahip olacak şekilde, 2 blok halinde inşa edilecek. 

Projede, 324 adet konut, 3 adet kapıcı dairesi ve bu alanlar için gerekli otopark, ısıtma sistemleri vb. alanlar yer alacak. 

Projede, A blokta, 2 adet bodrum kat, zemin kat ve yaşam katları (15 kat) ve B blokta, 2 adet bodrum kat, zemin kat ve yaşam katları yer alacak. Her iki bloğun yüksekliği de 15 kat olarak planlandı. 

Evans Çayyolu'nda 2 oda 1 salon konut tiplerinin yer alması planlanıyor. Öngörülen kişi sayısına bağlı olarak sığınak, otopark, ısı merkezi, havalandırma, kapıcı dairesi, spor alanları ve oyun alanları gibi alanlar da yer alacak. 

Evans Çayyolu yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL lik proje!  

2 YILDA TAMAMLANACAK 

Evans Çayyolu projesinin inşaat aşamasının 2 senede tamamlanması planlanıyor. Proje kapsamında, inşaat aşamasında 250 personel çalışacak ve inşaat çalışmaları günde 8 saat, ayda 30 gün ve yılda 12 ay çalışılacak şekilde 1 vardiya (08.00-17.00) şeklinde yürütülecek. 

Depreme dayanıklı betonarme teknolojisinin kullanılacağı projede, k hazır beton piyasadan temin edilecek. Ayrıca, projede konutlar, yollar, otopark dışında kalan alanda yeşil alan şeklinde planlandı. Bu kapsamda, peyzaj için ağaç dikimi de yapılacak. 

Evans Çayyolu projesine en yakın yerleşim yeri, alanın kuzeybatısında 90 metre mesafede yer alan konutlar. Projenin 400 metre güneybatısında su deposu bulunuyor. 

Projeye ulaşım Türkkonut bulvarından ayrılan alana kadar devam eden yollarla sağlanabilecek.   

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Her 100 kişiden 90’ı güçsüz bina ile karşı karşıya! 


Geri Dön