Ekonomi

Evde bakım maaşı neden yatmadı? Nisan ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 14 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar araştırmaya koyuldu. Evde bakım maaşının neden hala yatmadığı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!Hastalığından dolayı bazı ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlar ile ağır engelli raporu olan kişilere verilen ödemelere dair ayrıntılar araştırılıyor

Evde bakım maaşı yatan illerin listesi 14 Nisan 2023 Cuma günü sorgulanıyor. Hastalığından dolayı bazı ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlar ile ağır engelli raporu olan kişilere verilen ödemelere dair ayrıntılar araştırılıyor.

Peki “Evde bakım maaşı neden yatmadı? Nisan ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, 14 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte sorgulanan ayrıntılar…

Maaşı alan pek çok vatandaş, "14 Nisan 2023 Evde bakım maaşı yatan iller hangileri?" sorusuna yanıt aramaktadır. Evde bakım maaşı bilgisi SMS ile sorgulama yapabilir veyahut e-Devlet sistemi üzerinden de maaşlarına dair son durumu öğrenilebilirler.

NİSAN AYI EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım maaşı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından da her ayın 15'i ile 31'i arasındaki tarihlerde hesaplara geçmektedir. Evde bakım maaşı ödemeleri 15 Nisan tarihi itibarı ile de başlayacak ve ay sonuna kadar da devam edecek.

Peki “Evde bakım maaşı neden yatmadı? Nisan ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, 14 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu?

NİSAN AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER HANGİLERİDİR?

Evde bakım maaşı ödemeleri 15 Nisan itibarıyla başlayacak. Nisan ayı ödemeleri 31 Nisan'da sona erecek. Konuya dair de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan açıklamayı haberimizde yer vereceğiz.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA E-DEVLET

E-Devlet Kapısı üzerinden evde bakım maaşını öğrenmek adına yapılan araştırma bağlamında e-Devlet uygulamasına giriş yapın ve "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" kısmına gelin. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili ayrıntılara erişebilirsiniz.

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI NASIL SORGULANIR?

SMS ile sorgulama yapmak adına, evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası ile alan vatandaşlar, cep telefonlarının mesaja ayrılan bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atabilir. Mesaj kapsamında 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilmektedir.